NBA 2K20 討論區(4)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
點解隻GM改到咁撚差, 屌喇星射波慢撚到傻, D移動又係慢到仆街
想問下點解決switch 連唔到my career?
病西咁易傷既 次次都係過pick傷膊頭
啱啱同nike簽咗約 佢明明話有免費鞋送 但去到街區間鞋舖又無嘅
有無PC嘅朋友仔? 可以入黎交留下:https://discord.gg/c6nEgV
交流*
想問下有冇人試過入park 一㩒加入比賽就彈個browser 卡住左 打唔到
PS4
垃圾game 下年唔再買
咪又係屌住買
隔離fifa20 都唔係做得好,但個物理效果同ai居然仲無咁on9
屌你老母2k20 AI同D動作做得衰撚過2k11多多聲
hi一hi到防守球員好似比人暗啞低桶左刀咁妹下妹下,幾年前2k16就一下爆過,一係0一係100,完全唔識平衡
玩單機仲撚衰,成撚日見到d AI拎住個波轉圈圈再零秒出手
屌,真係學界都勁撚過班仆街
仲未玩到
放大量mt
有意tg https://t.me/bangbangg_1
價錢可議
當初2K9 至 2K11 真係好正, 之後冇晒競爭,好應該要廠商思考下點改進隻game
屌 開game突然無哂所有Save mc個人又無咗 有無巴打識點救
十年前2K9一出真係wow出黎,2K11係用MJ做主題(封面,模擬flu game)更加冇得唔課金
十年後淨係得返Cap水呢條橋
究竟mc隊友幾廢先可以除左我之外4個隊友都手感冰冷
mygm 有冇得skip咗個regular season 㗎?
第一次玩mygm

想問有冇得skip regular season
同問 同埋係咪一定會季中就比人炒?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞