NBA 2K20 討論區(4)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
你打MC貼住條友
佢射波就舉高隻手,唔好跳
冇章都守到
打後衛啲dribble守得多就唔會比佢fake到了
我玩ps4 呀
其實我都係玩下咋 無諗住打上去傳奇果d
不過打落 其實d人都唔勁 獨食到乜咁
如果有溝通咁玩唔會輸
咁正常都係比啲後衛dribble出空位再打嘅
你想掂波皮雖有做後衛
我就係pg 黎
問題係我走空哂 我有3分 空哂都唔傳 係要比人夾再夾硬出手long 3
我唔要求我有出手得分 我玩法都係做好防守 做pick 走位 傳比空位隊友 等隊員出手 / 有空位先自己出手 但係宜家玩親都係夾d以為自己好勁 自己打哂 結果輸佢果d 玩到好無癮
空晒撳下傳波叫佢傳比你咪得
肯傳我唔洗話無癮啦
有冇人而家打緊lag到仆街
有冇人好似我咁同friend打fast game果陣次次打打下斷線?
我用PCCW wifi打 5 / 6分鐘一節 次次都係打到第二節就lag到打唔到
然後話有連線問題逼我quit game
但我打公園同online myteam都唔會咁 最多係lag 但起碼唔會好似fast game咁完全打唔到
有無ps4人組隊打my park 想升rank
7月7 ps plus 送2k20
到時應該有批新人玩
My player 想問 玩pg 入樽 係咪升 切入夠?唔洗升原地?
你set build 跟westbook 開咪得
有無人玩緊求組隊 carry
westbrook 今個版好似3分好低
我驚唔升原地灌 切入幾高都好都會灌唔到
你主打MC定MP先
MP其實你主打切入有底三個章已經好夠
至於鋤樽你升到可以買動作
咪買自己鍾意嘅去Mycourt 試下咩位先出到動畫囉
其實隻Game啲數值係冇章咁重要
你原灌40幾有章照鋤到
大部分動畫都要切入灌籃70以上 原地反而無乜用 除左用黎填數開章
2k21 Damian lillard做封面
有無玩緊my park 既巴打 受埋我玩
普通版係Dame?
一早講定Zion會係其中一個封面
係唔知係豪華版定係傳奇版
普通版係dam其他版未公布
Zion ps5版
Kobe 傳奇版
岩岩新玩
My career 啲能力值係咪一定要用VC幣升
點樣易啲賺
玩一場先得幾百
psn有預購曼巴傳奇版
希望有整個生涯故事打唔係送張卡算

依家最想知ps4版有無得免費更新上PS5
同埋兩代機有無得連線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞