NBA 2K20 討論區(4)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
新手個陣痛期都幾長,要升到75先叫好dd,章黎講得果雞碎咁多經,要速食除左玩切入角色我諗都其他都幾難,除非你日日單機打。
揾人一齊玩my park 好過啦
你rep 低 你99評價齊章都無人同你打
不如食住宜家多新手玩mypark 仲好
邊升邊玩
呢隻驚對單機玩家極不友善,成日都有痴撚線隊友
呢d組隊game不嬲咁嫁啦
Fifa dropin pro咪重痴線
my league基本上病西搭2,3個射手加1個苦加多個all star已經拎冠 過左半場屈背籃之後double team傳出去射3分 再唔係pnr入傳 拎完籃板又可以好快咁上到去快攻入樽
年年都屌ai 電腦就好撚勁 自己隊ai 就弱撚智
20 真係極on9 隊員好撚鍾意空哂唔射 等人回防先起手比人block
我mc係湖 現實 空位比ad jumpshot 食硬
但係20 入面佢明明離禁區好遠 但係就鍾意拍一下再拋投 之後比人block我打左一季 呢個畫面場場都有咁濟
對勇又係on9 curry 下下logo shot 都入 就算9x%. 干擾都照入
我隊友又無呢d表現 wide open 3 狂炒
係玩切入型
但好快冇氣 通常沖幾次就冇力
我都岩岩玩緊,只玩my park 打中鋒,有無group搵人玩?
升能力值要好多vc
邊度黎咁多vc
課金
講真呢集本身冇VC都係開左隻內線先
外線冇錢好難升
不停係咁loop 如果轉會啲vc會唔會拎多啲
本身都比左錢買game 仲逼人課金
My team又係 抽到張卡有限場數
唔會份人工跟你份約
冇記錯頭四年都係垃圾約
因為有新秀球隊選項
咁頭4年全部模擬比賽算
之後再轉會
逼人課金唔係2k既精粹黎咩
第一次玩2k喳
見佢steam sales咪買左
MT就係嘅
其他嘢都可以用時間換取
Hi
新手留名
玩career pg位
就算空晒都成日射極唔入

有冇爸打知果隻brian grant係邊度拎
其實my league嗰度自己整原創隊有冇得自己擺球員入去,例如自己整完啲原創球員都好似冇得放入去
次次都係佢幫我揀得7十幾數值人入去,打條毛咩
你去買啦,幾千蚊咋
要抽韋迪個pack
買邊隻先岩仲未分得清啲卡
韋迪個pack邊度有

呢隻呀~
右上角有寫spotlight 個系列
再唔係你去卡簿到揾個張卡,就算卡簿個位空左,你都可以照禁,然後可以直接去search個張卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞