NBA 2K20 討論區(4)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
一齊玩mycareer啦
已經棄左,我只係玩網上quick game,命中率戇鳩地低,用KT空晒catch and shoot 都可以炒幾次。背籃打底有時扭空晒諗住入硬,起手動作慢三拍再比人block。連對手都係炒到無癮
我落場打,有40%干預都入啦
係咪個個都棄哂 有無人仲玩緊會一齊玩
依到係咪ps4多 冇咩pc jj?
有咩bug 仲未試過
myteam幾多嘢玩,但好似搵唔到真人打online

大家新玩可以入下面個網,拎code,打完有pack/球員,有隻96 kobe

https://www.nba2k.io/20/locker-codes-list/
早幾日搵到 入都入左我好耐
但冇用kobe升緊wade drexler kg同天勾 咁樣都幾好玩
我暫時入咗幾個咋,痴撚線勁長
有冇人識打戰術?
我online quick game都有七八成勝率,
但係每次遇到啲打戰術嘅人瘋狂射3分我都輸
岩岩打左場當我冇打刷左好多張卡架嘛
巴打們 有冇d刷VC glitch
呢d通常係一出game先有
做下任務幾好玩既
今年冇買 早排免費先玩
下年即買先 幾好玩
如無意外,下年應該最後一年
想問下mc隻人跌總評係咪能力值都跟住跌?
同埋隔扣灌籃包淨係裝菁英果個定3個都裝哂?
玩咗4日左右升到80想話玩下mypark, 打個電腦鬥技場delay到hihi, 係咪要搵香港人同隊打先冇delay, 如果2v2 3v3 係咪要全部香港人先唔delay

btw 有冇巴打會會一齊玩 psn: z694157 3level scorer sg
2k 唔係行p2p
一係個server有事
一係你問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞