NBA 2K20 討論區(4)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
其實睇價錢
個價上唔到1100、1200
黑心懶撚2k都肯撚定淨係比兩張卡你就算
加上生涯點出都有啲怪
出電影式就冇咩參與度
似MC咁比你操作Kobe又會失真

Ps4版會同Ps5版同一Server
兩者唔同嘅係畫質同價錢
Ps5究極版(即畫質靚又可以ps4玩)
就同上年傳奇版同價錢,差唔多800Hkd
我諗不忘Kobe版冇1000都唔使旨意找到條數

不過作為潮,都係
唔好期望咁多
2k係呢啲質素㗎啦

睇埋其他廠同價錢嘅典藏版
真係覺得2K好撚垃圾
2k11定12有得玩mj生涯 不過冇乜片睇
打MC?
出幾多VC睇你隻人張約同Sponsor
你預左前期未打出知名度
係一場幾百VC咁賺
7月6 ps4開放免費2k20
Ps4 server應該會多唔少新手
到時應該會多啲人玩

利申 諗住入ps4做魚
一場出得一陣
能力值又低 守又守唔到人 攻又比人撞開
好難玩
你打咩位
SG
進攻玩死pick and roll一招都夠
唔一定要自己射,助攻都加到Fans
防守2號應該冇咩dribble 大佬
你跟著條友跑動,佢射波就舉高隻手
只要你冇放空到比佢都唔會扣你分
就算換左防都係可以咁守
無理解錯GAME錢現世代可以用落次世代
但MC,其他MODE既SAVE可能無得繼承,到時買新機要再打過
我寧願今年玩返現世代版先,下年2K22先玩次世代

唔知其他SPORT GAME(FIFA,PES)係咪都係咁做法
今年佢特價時120蚊買左
下年應該連買120蚊都慳番(2k20已經2個月無開)
每一年個人點Form都唔同
同埋要搞99racing
所以一定要重新練過
MC 點轉美服亞服?
我主加上籃同灌籃
防個時 人地硬推就好易過我
成日扣分
如果你主加內線進攻
PnR完唯有roll in打
不過建議加番三分
後期加最多經係超遠三分同隔人鋤樽
防守呢啲本身就係要交學費
但我覺得你個問題係太貼對方
放少少放空間is ok
如果係DDR呢啲背身fade-away 高手
你唔夠能力值唯有硬食
想問下mc紋身每紋完一次之前紋左既就會自動消失係bug定係點?
想問下mypark啲人著綠色tshirt有冇特別意思
人地一爆就甩開我上籃 就扣我分
同埋Sponsor個到傾唔掂數 係咪要等下季先再有
外線防守得50
紅色徽章仲未升到一級
其實隻game所有嘢冇章都做到
章只係令你隻人變到超人咁
例如有某啲射手章可以幫你修正命中率
令你嗰shot幾亂嚟都射得入
你守唔住純粹係你未識守
電腦啲dribble 變速其實打得多就識守
因為佢哋啲運球組合對比玩家係好雞嘅

至於sponsor,冇記錯過一排會搵番你再deal
唔識守 下下比人硬爆就過
攻個時又過唔到人
新手啱啱down 仲有無人玩緊
Hi吻巴大家都係ut轉2k
岩岩玩左一場就中榮叔 係咪正常架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞