NBA 2K20 討論區(4)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
想問下有冇人玩my league有貼近現實既setting..而家玩到第3季有病西pg ad加2個新手已經場場大炒30分 好無聊

利申: 已經hof
想問吓其實上網打親mc 或者同朋友打friendly 係咪都會有delay射波嗰條bar 次次放咗手都仲上緊
2k個亞洲ser唔近香港 會delay
熄射波bar會準好多
1000m plan 冇明顯delay ,換plan 啦
100 mb lag到傻
想問mycareer 當我95ovr driving dunk有85
咁如果我99.9 over driving dunk boost到佢90
我再買dunk package(要driving dunk 90先買得)
如果我由99.9跌落去98咁個dunk package會唔會無得用
99.9 overall*
創造左人物點放入隊
有無教學
我新手黎
想同fd 連線打場普通match
係咪無得一人用一隊?
一定係只控到每隊其中一個球員?
https://t.me/Asdf8520
鎖三中鋒 96
三號位
https://t.me/Asdf8520
巴打 搵我
日日打 自己一個
可以 一人一隊
可能我派膠
應該點set?
與好友遊玩
邀請朋友入大廳先
之後
簡 模式
有個係可以簡難度個個
唔記得叫咩
我個次揀完隊
之後就叫我地要一人揀死一個球員用
你簡錯模式 試多幾次
thanks師兄
有冇人依排玩MC打NBA疾疾地 係依排先至疾
好似冇乜
玩返my team 又幾好玩
有冇巴打推介啲budget squad
有個youtuber叫dbg 佢啲片幾多budget card
不過現今推薦都係清啲Spotlight rim
啲卡平民又好用
去 2kmtcentral 睇下能力值
我覺得反應時間比較重要(係GAME到好似睇唔到/我唔識睇)PS4

budget range幾多先
有D都平靚正夠既(我無限約鑽卡都夠玩單機有突)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞