NBA 2K20 討論區(4)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
發現就算有章打rec都係好唔準空晒都狂炒/air
Ps4 park同rec都delay一秒,有無方法解決

係咪用vpn連線會好啲
想問街場唔著衫要點整
my league對電腦有d on99 打nets明明kaiv好勁 成隊carry哂 但3ot之後突然唔出佢 kd carry唔到之後輸左比我 明明kaiv冇傷 同set左2邊都唔會扣體力
死左SER?
個my player nation乜鬼野黎?

另外而家2k咁搞笑既,草左成條宰制,一個personal foul就清哂袋
仲有我打到季尾,已經係球隊大佬,個教練一係就唔比我休息,48分鐘打足46打到斷氣都仲留我係到,無啦啦上一場夾埋閹左我一節既時間唔比我出
試過48分鐘出晒
打湖人打到尾
我呢邊湖人第3年仲買左DeRizan Andre drummond
好屌
想問下有冇啲Center好玩可以Share 下
我打左半季48分鐘,更新之後突然間比人閹到打少一節
我自己較出場30分鐘
但係打完場nation bug咗
五個正選打晒全場
想問下今集後衛建模有邊隻勁主打mypark
this game fulfilled my expectation
push
overall高咗自動升,你控制唔到
thx ching
宜家新開人仔skip劇情得500vc
我都知2k好想人睇劇情
但大佬我睇過一次就夠啦
新開人仔又要局人睇多次先拎到高薪
我一出就買 果陣唔skip打哂會有1000vc 一場
Skip左就750
宜家唔skip唔知啦 但skip左得500真係
之前skip 咗得500, 即刻玩翻舊人仔算
好似update左hof 難玩番
想問下2K個Server係邊?
有VPN但唔知連去邊個國家好
唔係完美出手WIDE OPEN都炒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞