NBA 2K20 討論區(4)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
唔算 不過係易守左 搵人追死curry同淫klay同埋唔好咁多失誤就得 唔知點解每次klay都跑得好快 勁快自己後場跑到前場corner位射3分
我係咁用ad同病西炸底 同ad pick&roll根本守唔住 病西拎4x分ad拎廿幾分 但都要輸
想問下mycareer 點解簽左nike去2k shoes買nike鞋都係冇折
利申switch 份約有25%off
自己人手跟再set klay加curry防守係壓迫盡量唔比拎波 不過冇用 電腦防守其實好廢
Pish
pc版都成日打打下彈去desktop
玩到
真?ching用邊間ISP?
hgc
上黎睇下個po先知咁多pccw苦主玩唔到
仲以為得我係咁
屌你老母想玩下online quick game都斷 係場場斷
仲要計輸 嬲撚到
mc mode入到playoffs自己d友buff人地電腦就debuff
玩咁耐2k第一次係online完全玩唔到 聖誕打下機都一肚氣
有冇人識my gm 點舉辦個球迷之夜
想問下 紫章同金章相差大唔大?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞