[親生仔] Google Pixel 討論區 (29)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
今年銷量有冇可能差過上年Pixel 3?
仲貴過iphone 11,真係唔出奇
其實無左unlimited google photo 64gb會唔會唔夠用
未必關事,我估係因為Pixel 4 冇行貨所以Google 唔攞畀香港政府攞permit

trade in kit寄咗
係咪姐係未比人ban
amazon->bns?
見到係美國個profile 度
但係係us store 佢show 香港profile d 卡
佢都寄緊個trade in kit俾我
但我果朝cut左google store 張單轉頭去amazon 訂左部
amazon credit >>>>> google store credit
你好似要set 返美國profile as default payment,再唔得既就刪左hk profile先
唔買都可以照trade?
我都唔知佢send個kit俾我做乜
有unlimited, 只係冇original quality
咁部部機都有unlimited啦洗特登買pixel咩
咁人地問題係冇unlimited嘛答題答返重點嘛,好似你咁答同林鄭答問題有咩分别
睇左好配都係唔明, 如果張相係12MP, 4000*3000, 當原本張相成20MB,
如果PIXEL 4 既Google photo, 用high quality download 張相, 會唔會壓縮左, 例如得返1MB / 4MB, 而個尺寸都係12MP, 4000*3000?
會壓縮左
都會照壓縮,唔會壓到得留番1mb咁細,上網有人研究過Google 壓縮方法特別d
其實一般人好難睇得出分別
AMAZON 依家買128 要12月先有貨

face unlock 好似唔係幾安全,唔開眼都解到
啲人compare過,其實如果唔係放到勁大黎crop相分别就唔大,但raw相嗰啲就有啲分别。video問題好似就大少少
我岩岩手痕set左由free shipping轉左做standard shipping (加錢)
而家將我排到去1月
仆街喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞