[親生仔] Google Pixel 討論區 (29)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
聽晚update實測完話你知
其實已經有一個home一個mini, 但常用都係房嗰個mini, 始終香港都只係用黎問下天氣,較下鬧鐘,聽下歌同收音機,要咁多個都有用
百屌成材
幾時有行貨
你玩埋smart home 咪正d
htc U11

Pixel 3

搵返一年前既cap圖
100%係封印,唔關硬件事
smart home香港真係好落後,好多野都冇剩係個插蘇位又要另外加個plug
有拖版

你地其實貪親生仔d咩? 有冇任何師兄 解答下我?
我就唔會買啦
我用過nexus 5 當年係好撚正既
依家同htc 冇咩分別
其實正常nfc 都用global chips(即包埋felica) 有人話部機冇felica chips 根本係鳩話黎
無可否認 你唔介意大陸機的話
one plus 7 係首選
Home 點聽收音機?903?
又到一年一度嘅問題
究竟有邊間集運係冇ban
amazon有冇得直送
認同 Nexus 5 係一部神機, 不過好大部份上係因為價錢
https://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=565&t=5926535

有台灣人話根本連日本Google account都唔需要就用到
只要係日版機連台灣Google Pay都加到卡同入錢

我真係屌佢老母
係呀,但我想嘅係啲燈制電制直接support, 始終有幾器會長期用個拖板開開閂閂,我屋企係得冷氣先有機會喺個電制度直接啪制
又係時候集氣pixel5行貨
佢用tunein個app, 但無商台

有時間等我望下home啲command有冇得自己打,睇下有冇得剩係browse商台網個live
你想熄冷氣用remo 果d 紅外線sensor 都得,一舊射哂冷氣電視
噢! 我記得幾年前tunein係有903... 我仲以為有返
商台ban9左,而家得返佢自己個streaming可以聽
有啲咁嘅野未研究過
[AN/iOS]Smart home Device 智能家居討論區 (2)
https://lih.kg/1657146

好多野玩我入面有提d
仲係冇行貨mini?
唔係無人問行貨pixel/home下嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞