[親生仔] Google Pixel 討論區 (29)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
我部80%
巴打你求其放啲嘢落cart checkout睇下apply唔apply到嗰50先我同另一位巴打都唔得

屌preorder連呢50都無埋真係蝕到入肉我都諗緊買pixel buds或者nest mini用咗去
點解會apply唔到?

你係咪未轉payment profile咋?
台灣買送4千5台幤google store券,定係係b&h買好啲
pixel 4 冇notch?
依家買3有無 無限STORGE
google store us買都會送
台灣買貴幾舊水喎
amazon 其實都送$100 gift card
B&H運費其實都要俾錢
台灣個定價又貴好多?
google store 唔係block左集運咩,台灣有朋友可以幫手買
計返細機128,7千1左右
咁應該差唔多
4500台幣 計落多過100 USD
係呀,可以買個無線叉電座加多個殻
台灣有冇集運可以返香港
我部87%
啱啱去曼谷輕量影相,用下map,叉滿都捱到1日
點解唔係衝b&h?
又01
用唔到 Store Credit 既巴打
記得要轉返去相應地區既 Payment Profile
checkout 先會見到 credit balance

轉 Country and profiles:
1. 手機去 Play store
2. Settings -> Account
3. Country and profiles 揀返
然後又會見到香港出貨去台灣,之後自己運返黎
好似話個90hz係自動,會睇你部電話做緊咩而調節

即係又多樣嘢係背後run緊
估唔到仲有人唔知
buy and ship好似有台灣,唔知會唔會block
我屌

有冇人會去台灣?
大哥大有現貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞