[親生仔] Google Pixel 討論區 (29)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
閃閃下咩原因?接觸不良?
唔關接觸事
https://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=565&t=5900807

我二月係日本買返黎用到四,五月是但一個security patch更新之後就開始有
呢間用過一次不了
我覺得Sony呢舊野會好用過Pixel Stand多多聲。Sony專門店就會搵到,好似賣200幾。
https://www.sonymobile.com/hk/products/accessories/usb-type-c-charging-dock-dk60/

同樣做到單手拎/放機,但細舊好多,又唔會擋住機背阻住散熱,又可以18W快叉。唯一唔好係USB插拔次數會多啲,但我未試過壞USB。反而係無線叉電太多餘熱,對舊電仲衰。

利申:用過Nexus 5 official wireless charger+N5 同Sony DK60+Pixel 1,未用過Pixel Stand。
咁撚似switch dock個設計
真係放到部Switch入去叉 不過要拆走佢個adapter
痴線
oneplus 唔係原生android?
Oxygen OS
唔知幾時公開呢
更新之後無咗中文嘅option
好似話聽日

有冇可能0000就release
兩年前 BF 買pixel2送home mini
用左咁耐開心使用中
之前去日本無買google home
bf買啦
希望pixel 4有平可以買埋
都幾肯定會平
你睇返所有online store 玩Pre-order 其實全部都會Rebate USD$100 Store credit
變相pixel xl64其實都係USD$800
Google 應該會睇銷情睇下減幾多
或者送返個nest mini 出黎
其實
所有無綫叉都係得啖笑
有平都仲要搵到方法運返嚟,而家部pixel都係代購,俾人食差價兼無左隻home mini
b&h無特價咩到時
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞