[親生仔] Google Pixel 討論區 (29)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
依家CUT單最大原因唔係話 信用卡 唔係當地地址咩
關轉運事?
台灣都cut你單?
又bns?
要睇下你朋友喺邊個state 你要俾稅
dhl 應該2百蚊來內啦

好想要XL 橙 128呀
XL 橙 128 應該要waiting list喇
台灣無朋友咩? ship過去叫佢寄俾你會唔會快D
我落單個時 11月中就有
未去到waiting list
諗住琴日扣埋錢安全啦
屌 今日就cut單
唔好迫我轉會呀
呢度好多嬲豬
https://twitter.com/madebygoogle/status/1186172700148015104
Dual Exposure Controls and Live HDR+ require low-level capabilities in the hardware that are only available on Pixel 4, so they will not be available on older Pixel devices.

換機咪得
等我收到ship details 就知道o唔ok
months
姐係呢兩個function已經超出algorithms嘅能力
想問下us google store 買野有咩集運地址係用到
追post
所以係值得升級上Pixel 4
冇行貨,冇motion sense,pixel 3a開心使用中,顏色如果出返not pink/purple ish都會考慮嘅
b&h 買過幾次野都可以直寄無問題
包括買3a....只係除左3a果次之外都寄得超慢
次次都差唔多成個月先收到
唔洗過幾日
WE WANT PIXEL 4 
真心 pixel 3 其實唔洗轉啦
不過你用緊 pixel2 就
等睇好似當年moto x 咁
遲大半年先出
遲到好過無到 由1到3A都無部有
DLLM
Check email見到部 4XL Orange 19號晚比人cancel咗
用buy and ship
究竟邊度可以買到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞