[親生仔] Google Pixel 討論區 (29)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
Black Friday最後俾人cut單到時你仲後悔呀
今朝amazon買 張100git on shipping 左
原來係實體券
其實original backup真係好視乎黎做咩,我pixel 3a真係用黎做record算,要曬定其他用途嘅一早copy晒去電腦
motion sense一定冇,之前出咗張list係講邊啲地區國家攞到紙比佢開radar,係有埋一啲冇得買pixel行貨嘅地方嘅,而個list入面冇香港

所以一係就係香港政府垃圾做嘢慢/唔批,一係就google直情冇入紙
呢下麻煩
…其實原圖 photo 係佔空間即係 傳邊都冇分別
依家買3A 仲送空間嗎
諗諗下都係算
賣完部機要貼千幾二千仲要無咗一堆實用既功能

無咗雙卡,sd card slot, 3.5jack, ultra wide lens,電又細咗, ram又少咗, wifi6, 3hk volte, 八達通,無埋保養

冷靜過後發覺就算唔駛貼錢都要諗諗
amazon可以直送香港?
唔得
係咪要係英國網買先有三腳插
細機咁細電好似買唔落手
定買返3 既細機好 但又得4GB ram
Singapore
我都係咁諗
nest mini, stadia都好
其實pixel 4gb ram都唔lag...
咁部機係點認自己身處咩地區?
setting? 網絡?
ip/ carrier
b&h 有無人想share 運費
pixel 4冇咗original photo backup真係
咁睇可能買3a仲抵啲
影相似乎差不多 software up update都做到
電又好啲
個radar香港又用唔到 買4都冇用
自己本身又唔打機 3a應該都夠用

利申: 用緊OG pixel
same here
想入會pixel好耐 睇中佢個photo backup 點知4就冇original 等bf插水買3a算
就咁呢堆野都唔會轉啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞