[親生仔] Google Pixel 討論區 (29)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
邊間U有both
太空
我都曾經上過太空,但係唔知有得用成set ms office
可以點用,請指教
我都唔知我嗰陣有 到而家都有
用學校email login 好似係
係!
唔買4 等bf買3定係3a好? 3硬件好啲但舊 3a就感覺上抵玩
利申v10都可以用到今時今日唔係好打機
對於又想要大moon 又唔想要notch 又唔係好打機嘅人嚟講
等3A XL應該係最好選擇
反正除咗90Hz display好似都唔係好吸引
請問而家買Pixel 3定直接買4好?

我睇好多留言都話4係倒退所以想買3,但舊款仲有冇support甚至仲買唔買到?
個人覺我冇motion sense 不如用3 90hz mon 如果唔打機其實又唔係感覺太大
Google 發表會上沒講:Pixel 4 不再附上有線耳機、取消完整尺寸相片備存與 VR 支援
https://m.eprice.com.tw/mobile/talk/4541/5425453/1/
諗諗下都係買3細機算
你地會係邊買?
Expansys 定 B&H 好啲
其實年年都係倒退
如果唔係lenovo,我長期買moto用
啱聽…
雙鏡
冇咗motion sense其實應該斬3分1價錢先叫底買
老老實實知道香港冇motion sense嗰啲仲買p4 我覺得係非常不智
望一望你個名,就知你真係對P4好失望
唔係對p4失望 p4係創新嘅 一伸手就ready解鎖

我係對p4個motion sense有地區限制而香港喺限制之中係失望對買嗰啲香港人感到蝕
轉台灣地區
唔係via lang 同region去決定鎖定唔鎖
係靠Carrier 甚至triangulation 去處理
不過Magisk應該解決到既
真,雖然部機有創新、有亮點
但優缺都咁亮eg細電
又有地區限制
堅失望
痴9線,Google真係當咗自己係蘋果,3代過後又開始玩返不思進取,同LG一9樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞