[親生仔] Google Pixel 討論區 (29)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
唔通真係要買homepod
不過就算廣東話好掂 而家睇黎nest都係冇
如果依家想買返部3a xl b&h仲買唔買到直送香港?
其實應該問下佢究竟香港會唔會有soli
做咩自己唔試下禁
其實都講過廣東話結構多變,所謂subject verb object都可以擺喺唔同位置,甚至缺乏都可以有意思,所以training上都難好多,但估計佢release得應該都support最常用嘅語句,但真係cover晒就真係需時,呢個亦係點解粵語難學嘅原因,少一隻字,差一個音都可能唔同意思
dklm 香港google
係咪又要繼續屌
其實homepod嗰個冇google嗰個咁well train, 網上面都有comparison
AMAZON貨已出 29號到倉
我又覺得香港嗰班都係收到通知話support就話support, 其他應該都唔太知
香港google就算數啦
梗係直接同googleplex個啲人講啦
巴打揀咩shipping method?點解出咗貨都要咁耐先到bns?
我預計Wednesday 8pm送到依家都仲未出貨
但台灣上年開始有assistant, 之後啲product都開始有佢地份,咁我估之後出嘅product應該都會有掛
突然諗緊4a有冇可能呢
英文係冇得比
但我淨係care廣東話
明明google map個dictation 準到癲
Pixel有無lock / unlock版?
想等black friday amazon 買
standard shipping
我都唔知 明明已經收我七個幾
Pixel 3 support 喎
八達通 sim 喎 work 咩
舊pixel唔會有live HDR+同double exposure
https://www.kocpc.com.tw/archives/287729
迫你買4 買大機
有冇人部電話已經搶閘成功?
追 po 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞