[親生仔] Google Pixel 討論區 (29)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
b&h
其實真係咁想用pixel 4,又真係咁想要unlimited original upload
google one一年200GB都係$230啫,十幾蚊個月食個lunch都唔夠啦

點解會咁執著因爲無得免費就唔考慮買部機咁奇怪
除左粒加密cilp同90hz之外 真係無咩意欲買佢
radar無用武之地
我都想安份守己好好用一部電話
你問下出面既人想要乜野,佢地答案好簡單,只係想開開心心咁享受科技咋
點解佢地盼咗咁多年都無行貨無support呀
就係有啲人喺度玩野呀
呢個世界公平咩
呢個世界公平咩!!
4仔咁貴仲要無行
部2仔睇黎仲可以用多年至諗轉唔轉
等民建聯 工聯會成功爭取
200gb vs 無限
尤其係4k 片好佔位置

google one 唔比錢後
儲住的相/片會否被 delete?
4仔係咪冇左前鏡wide angle. radar 又冇得用 真係唔想買 繼續用p3 XL
粒加密chip pixel 3 都有
pixel3a都有添
https://youtu.be/zeoe2_Z6e_k

片入面話P3前鏡廣角97度
P4 都有90度
睇相我覺得嗰幾度好似分別唔係太大
唔會delete,只不過無得再upload
二手都會有unlimited storage 既咩
真係冇得用radar差好遠

利申 pre ordered p4xl

唯有寄望root機用到 / google再申請香港permit?

但係root完如果pixel5 trade in係咪會有問題
遲下 xda magisk 就破解到架啦
放心 root完有得unroot返
點解香港無?
有啊
前鏡好似差7度左右

Btw佢啲片幾好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞