[親生仔] Google Pixel 討論區 (29)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
其實見到佢出新好似音質好左但舊嗰個又冇壞搞到換又好似好浪費
https://m.eprice.com.hk/mobile/talk/4541/214353/1/

不過,今日 Google 正式喺香港宣佈,Google Assistant 將支援廣東話,並會在明日起率先在 Android 手機上推出,至於 iOS 系統則會陸續現身。

Home 同nest 計埋落手機?

咁幾時有pixel行貨
kkbox呀
想問有冇ching用過google wifi,因為屋企房收得唔好,想試下用,Nest wifi點睇
有,去廁所會收得好d

Nest wifi= google wifi 2+ nest mini
反而留意嘅係 八達通, 幾時真係合作到呀
Test 咗係掛牆會好d, 同埋home mini 依d 買一堆放係屋唔同位都得
例如八達通咁,你可以通過 Google Assistant 去查詢八達通餘額。
喂 google 我八達通仲有幾多錢呀?
我意思係 八達通 & Google Pay
查餘額呢D 就是旦啦
Apple 都仲拖緊,你話呢
都唔知有咩用
部pixel又唔support 八達通sim
我諗google pay 因為有Samsung Pay
會容易啲掛?
用隻兩隻google wifi
開心使用中
如果你本身tech底又想setup vpn on router level 就唔好揀google wifi
google wifi 適合無腦無tech底唔會玩config人士
正常香港屋企 2隻一定夠
香港冇Home 同nest
三叔完咗套家約,所以apple 先有
日本版幾乎係最貴
我知,但水貨番黎用計唔計呀嘛
pixel 5
All the Pixel 3 devices have an eSE…A teardown of the global edition Pixel 3 XL (G013C) reveals a PN81B.

我真係屌佢老母,明明有粒chips係度都要封印
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞