[親生仔] Google Pixel 討論區 (29)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
https://youtu.be/J_PFnrKRV-U
啲bokeh好正
但某d相見到頭髮位有運算錯誤
拍片跳格勁明顯
即係叫你以後一係用鴻蒙,一係離開搬離共匪領土
可能要去到865先解決到,唔知camera x呢嗰project包唔包含gcam所擁有嘅feature呢
屌連耳機都冇,無限又取消,pixel 3戰多一年
iphone拍片領先好大程度上歸功於粒chip
等3a xl減價買算 4都係
btw大家有冇啲好wireless charger推介
我可能Pixel 3 戰多兩年用盡佢photos同update先諗換機反正都係用嚟上網/轉珠,旅行影相夠用啦,一年去得幾多次 仲要有毒撚專用wide前鏡
唔係部Pixel 1就黎頂唔順既話我都想等4a/5
耳機都算 無限最大問題
其實project soli 個潛力好大
好似乜野都可以用雷達+machine learning 估到
不過可惜
motion sense 啊
成部機喺香港嚟計 好似得返90hz display吸引仲要前提係唔會搞到sot得返好少
btw有冇人有買到moment wide angle len同有相睇下
佢發佈會條片 拎住個杯係上面掃過唔會計已經唔易 但係好似冇人講
香港用唔到 真係講咩都冇用
香港係咪google assistant 都用唔到?
我估你照用英文
應該會好似發佈會效果嘅
pixel 4 喺香港咁多限制 唔忍心買
bf都要睇佢減幾多先決定 原價錢就一定唔值
Google幾時先有自家chip#it2#do
台仔有得試pikachu
好似幾過癮
https://youtu.be/gKRk67IfXIA
4A有雙境都想換,幾時發佈。。。

我驚我忍唔住black Friday會狗衝部4
之前出過粒OP1
睇下減幾多先la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞