[親生仔] Google Pixel 討論區 (29)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
我屌

但如果佢個voice用音樂情人都幾正
等埋face unlock w/o motion sense report & 過左第一水睇下有無大問題先
用iphone都唔會點用等佢香港出先玩下
求下mini 都support
小心夢遺
台灣3a賣到3600hkd
你覺得你啲資料唔值錢 咪買囉
有巴打講過香港google office一人比一部pixel
Google Assistant 會講廣東話了!教你如何迎接這語音助手

https://chinese.engadget.com/2019/10/22/google-assistant-cantonese-hk/
講真
本打手覺得廣東話assistant成個感覺好撚kam
我應該stick with English, I'm fine

最重點係ui都廣東話口語膠到不得了
好了,小編在 Telegram 上與一眾讀者分享 Google 助理後,大家其實也很關心這虛擬助手能走多遠,同時與其相關的硬體產品會否隨即就到港開售呢?小編是有為大家查詢的,但官方卻是沒有正面回應囉。他們只有表示今天的活動只有關於 Google Assistant,而這功能是首先在行動裝置上使用。
求高手指教: Amazon sold by Google 用唔用到buy and ship
同你報天氣
而家home有冇國語?如果有咁應該都會suppport, 台灣之前都冇home賣,係今年先有nest home mini
不如到時一齊團購搵有直運既sold by 事但一間算第2代應該冇2手/renewed唔洗驚伏
https://www.cool3c.com/article/148900

我睇呢篇野下面comment, 有人話nest 仲未support 國語?但係assistsnt一早已經support左

咁nest嘅廣東話咪...
唔咁做就成個office個個都用iPhone
係 得嗰4 個零鐘
大機呢
BH 好似有直運(加錢),但新手未試過
試咗一陣,個廣東話gg assistant 好智障

唔係聽日先有咩
我down 完落嚟就見有得揀
On9 架,反正都係水貨喺美國買運返嚟香港好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞