[親生仔] Google Pixel 討論區 (29)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/camera/camera-7-1-019-274654914-release/

呢個playstore 版本裝入 pixel 2xl 用唔用到天文mode?
各位可以check check自己間U既Gmail
好多都有google drive無限儲存空間
好多U 唔用google suite
用micro$oft
有冇2 / 2xl 用家 google search dark theme
如果search result 太多文字/相
上下碌係會fps 下降
轉返light theme 又冇事
咁即係用mod先得?
咁不如買部3A等Pixel 5好過
等緊black friday買3xl
我部2xl 先入手一個月only
一早講左無
wear os係咪就快收皮?
其實知唔知P3a會唔會有dual exposure同埋live hdr+?
個estimated delivery date變咗一月?
其實佢嗰啲新function幾時先會有?
Microsoft +1 dklm
最快都等pixel 4出咗先啦
都得嘅 貼住先 遲啲買玻璃
多謝巴打
b&h休到23號會唔會遲左出貨
都係first come first serve
google 派貨 > B&H quota > 逐單計
如果我 modify 過張單會唔會重新排過隊
其實個neural core有咩用
其實係所謂嘅水凝膜,雖然都係膠

我都諗住黐住膠之後先換玻璃,點知黐完咁耐又冇咩野就冇理
我已中左伏
係邊買呀
問左 cs
拿 Amazon就話 modification on shippinh method 唔會令到排後左
不過我建議你想改都係等10月23號之後先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞