娛百狼人殺討論 (5)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
場場狼美人都帶09,咁佢咪唔洗玩
如果09場場都俾人帶 d粉絲一定惡評攻擊
冇人會想成為眾矢之的
好似之前09/小賴次次都咁早俾人殺死 都畀人鬧左幾場啦
米粉定曲線
第一round未講野
抿牌頂多抿到係神職 何況09睇牌表情好穩定

你冇睇問米講咩
騎士同女巫一下既光輝唔足以成為MVP㗎
你睇吓我之前嘅言論就知我反問米

議事論事姐 咁多人負皮左個comment
因為我認為應該MVP從缺
三隻狼都唔出色 未去到有關鍵操作
如果強行比 咪比狼美人

我以為大家都會棄票點知全員投票
不過我以為呢度會有人噴阿虎個句「像個娘們」
呢句野真係成功嘔心到我
佢係咪以為呢句說話可以做效果

佢玩得差 係賽後討論仲笑嘻嘻 怪09玩不好???
賽後討論果度阿虎都好煩

我都好想玩狼人殺呀
好多個月冇玩過
其實李洛洋身二日都聊爆 佢將234510 都認好
冇咩狼坑位淨低... 間接話自己係狼...
不過已經進步好多
其實第一日預言查到金水就跳真係好咩,狼王局的話鬥跳,狼王輸左帶你個金水走第二晚殺埋預言,狼美人又係鬥跳,死左都帶一個人走第二日殺預言
場場狼美人都帶09,咁佢咪唔洗玩
如果09場場都俾人帶 d粉絲一定惡評攻擊
冇人會想成為眾矢之的
好似之前09/小賴次次都咁早俾人殺死 都畀人鬧左幾場啦

頭先都係咁諗
不過諗諗下今場咁岩第1日就投死米爺者,如果過左第1日可能會因應局勢轉人既
起碼已知4、5兩個真好人
預言家唔可以期望驗好多人 萬一貪心比人殺左冇遺言就GG

有4神既情況 一定跳好
頭先係好人玩得唔夠好only
投票係有個人帶風向話風田玩得好
呢樣野都唔係第1集啦

以米爺光輝論就點都唔會俾佢,裸點3狼而家都未必有,就咁泯走個神就有?

你最多話 從缺 > 風田 = 米爺

不過通常隱到最尾都有試過mvp
你要知風田之前狼好快就死

加上佢同小狼君比呢場始終有最後帶到去投3,當然不至於咁多票
我地上帝視角者,大家都覺得女巫未死
因為我既諗法先當係狼王局,45好人,狼王自推假預言聊爆,帶4殺5,就算知道45係好人但係其實未去到第二日發言兩個就死哂,咁其他好人陣營資訊都唔會特別多左,狼美人的話7分之4就既機率帶到神職,其實又係惡搞,其實最好玩法係未女巫第一晚唔救人博一博,就算預言第一晚比人殺都可以講遺言,佢報返金水查殺未得,反正預言而家既玩法點都去唔到第二晚,btw有錯勿屌
每次睇呢種賽後都好老尷
阿虎都on99, 無一次係做到野

又要串柒柒唔撚認錯,未見過佢係贏

以前覺得佢同大飛一樣on9, 但大飛近幾集都勁左

同埋大飛柒唔會唔認,最多笑笑口,無咁黑人憎

第一晚09講野欲言又止咁,擺明想收埋自己扮平民,

條on9阿虎又要懶柒叻去督爆09
不嬲娛樂局仲要鬧人唔好做效果
騎士出嚟真係柒 明明自己係金水
撞人完全冇目的
凱希果然唔係高配
呢鋪係因為狼美-96帶到隻巫 正常唔會玩到咁
嚟緊會抽號碼牌決定發言順序
1號位划水時代即將結束
隨時做歸票位
我覺得尋日果個情況有啲似零九話鋒澤唔驗人
但小賴認為要唔好露身份

我覺得在場神職根本就覺係佢係狼
獵人覺得係 騎士覺得係 預言家都覺得係
所以6號平民表水差唔多唔少導致呢個局面
又會咁啱第一次玩狼美人就係問米
終於改做隨機,1-10格式真係唔掂
不過最關鍵都係冇隻豬先好睇
話說隻廢豬唔係好撚多嘢撈㗎咩 點解咁得閒日日錄狼人殺
好似今晚咁一定放鬆啲

我覺得主要係一日錄好多場
所以見多好多 live 唔係成日有佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞