娛百狼人殺討論 (5)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
佢地不嬲一次錄幾集, 但唔會連住播
純粹想講可能佢地啱啱錄完一局好人赢得太一面倒, 鋒澤先突登玩嘢平衡下呢局
以為佢哋玩滴滴代跳
睇完呢鋪唔會再認鋒澤係頂配
09已經除衫佢都唔醒水
09真係擺明識玩
而家只係認到兩大高手 09同卜心

鋒澤唔除衫,引完火之後再俾警 09就係呢個玩法?
又唔可以咁講,鋒澤私底下好少玩,都係上娛百摸下摸下學返嚟
佢邏輯好過以辰同問米好多(雖然有時邏輯啱但結果唔一定啱)
紹安認娛百前三係問米,鋒澤,09
佢觀點係 如果問米冇問米,咁佢察言觀色嘅能力的確係娛百第一
後面個兩個就真係有思路心水清嘅,不過鋒澤最近回塘都係真

btw今日ig見到紹安同鋒澤卜心荳荳私底下玩希望之後鋒澤錄娛百會進步返
咁又係,小賴09都話私底下約局,鋒澤都唔出現
鋒澤今場玩法一定係低配
ptt同youtube比人屌到飛起
如果佢一定要著預言家衫,佢拎到警徽後一定要踩死09係狼王 叫女巫果晚毒佢
咁玩會精彩好多,不過宜家咁真係
如果鋒澤個位係問米 應該一定會有劇本
呢局之前睇直播笑到傻,
個申屠應該又掛住出去溝女
拿拿林打卡收工,
冇心盤賣撚哂啲隊友然後鳩帶假預言家。
你呢局見8號好似好爽,
但之後有一局比7號跳撚死左自己,
直接拉爆好人團隊,
三三完場大叫兩隻狼對跳冇邊站,
申屠走去盤預言家被抗推認狼走,
8號柒到飛天完場投mvp面色極難睇,
話再信7號代跳就係狗。

琴晚娛百班人邏輯係錯,
狼王一定唔會帶預,
娛百仲要冇守衞無人夜晚救到預,
預仲要連警徽都冇跟本白板等死,
正常要揾一定揾女巫,
12本身已經狼面大,
所以衝得12嘅反而多數係狼。
jy真係好撚勁
琴日我都唔明點解個個當晒12號係獵人
睇佢復盤先搞笑,
係度盤果兩個賽評嘅關係
邊個ig
紹安story share咗佢啲fd嘅story
禁入去睇就有
屌唔使禁入去啦,啱啱紹安自己都share咗有鋒澤荳荳卜心個條片
最記得jy 上季拎狼滴滴代跳

跟住真預言家被連兩刀出局

今季jy 都 hea 玩
唔知仲有冇下季
邊度,少玩ig 禁入去得佢自己果頁
09喺尾二位發言, 如果係狼佢可以肯定鋒澤係預言家, 所以佢發金水俾佢100%係好人, 好難打佢做狼王
(如果係嘻小瓜大飛之流都仲可以打佢天黑果陣狼隊排好戰術唔識變通, 但09 絕對唔會咁on9)

鋒澤唯一著預言家衫嘅方法應該係用上面個邏輯保09係好人, 然後推斷佢喺警上尾二發言果陣知道無悍跳狼同最後一個警上係預言家, 想幫預言家擋刀, 但佢唔想咁打所以叫大家都係上票畀佢
紹安story
禁佢icon
難,京城大師賽今季都係
靠jy自己贊助自己,
godlie本身都少左人睇,
不過就算有都預一定有起小點呢類人,
明顯係金主之一,
同埋godlie啲女好唔掂,
以前pandakill至少有子焱仲有過周二珂,
宜家京城大師賽啲女仲keep到,
同埋唔駛比虎牙發牌抄局
啲人玩得鬆好多
變化同等級都高啲
其實反水都OK
佢拎狼好勁
有人講過反水+JY 一齊拎狼係100%勝率

今季godlie 係派身份
所以無咩點派JY+反水都係狼

小蒼有傳係派得好多平民
所以唔去
有一局jy玩平民玩到表演賽咁
小蒼係京城大師賽唯一
一個有得報銷嘅人,
可以自己諗下點解。
反水有時都好狀態流,
佢拎狼好快比人捉到出來,
佢真正勁係風向完全錯哂果時,
佢都冇有機會有一套邏輯唔跟風,
什至勸到好人回頭,
印象最深刻係jy狼盾,
佢盤到jy冇可能係女巫。
以第四季配置來講,
最勁應該係7同8
仲有認真玩嘅申屠,
其餘偶有佳作就囚徒同反水,
神秘狗老實講我成日唔知佢講咩,
香港人好難聽得明佢捲哂舌果種快beat,
不過講女一定大師賽靚,
有兩件演員來,非主播之流
睇下點收科
黎啦第二日視角全開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞