娛百狼人殺討論 (5)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
演冇劇本既趣劇
其他人有哂劇本

https://www.youtube.com/watch?v=ghzT94iml-g
有上狼殺既話,凱希有玩過
Me睇過晒咁多集緊係知道佢嘅劇本
屌,本身好中意鋒澤,呢集睇到好尷尬真係激死09
今次連最基本退水發生既事都未考慮到
換著係第二個 已經比人屌到下次冇得上娛百
佢唔退水09一定比人投
但佢又諗唔到點樣唔退之餘又保09 所以退左
反正退唔退都係死 因為原本就跳錯左
咁樣睇返 好人除左預言家 其他人真係唔應該選警長
呢場鋒澤真係抵比全世界屌
已經比左兩次機會
的確
其實唔會,呢個格局係外人視角睇得3個可能性。
1. 09係預言家 鋒澤係好人
呢個係得09同鋒澤先知道嘅實實,其他人唔肯定係1/2/3。

2. 09係好人 鋒澤係預言家
因為上警嘅時候輪到到09都無人跳預言家,09肯定鋒澤係預言家,所以想假跳預言家幫佢檔刀。

3. 09係狼 鋒澤係預言家
09肯定咗鋒澤係預言家,所以假跳預言家玩反邏輯。呢個係其他好人嘅視角可能會懷疑嘅點

而喺鋒澤嘅視角,佢知道自己係非預言家嘅好人,而全場得09有喺警上跳預言家,所以佢可以肯定09係預言家。

咁嘅情況之下鋒澤係可以誘導大家以為局勢係第2個可能性,即係09真係假跳預言家,呢個都係本身09退水話鋒澤先係預言家嘅邏輯。

最後全場包括狼人真信鋒澤係預言家,最後狼刀鋒澤,鋒澤將警徽交比09暗示比大家知09先係真預言家。咁09就會第二日可以報2個查驗,第三日仲可以用警徽流報第三個查驗。
以為佢哋玩滴滴代跳
睇完呢鋪唔會再認鋒澤係頂配
09已經除衫佢都唔醒水
09真係擺明識玩
而家只係認到兩大高手 09同卜心
泫有紹安呢個師父 遲早會超過鋒澤
鋒澤真係越玩越唔對路
仲有小賴都盤得好好 應該已經夠料入娛百前五 男玩家前三 除咗有時少少貼臉 其實都冇咩問題
鋒澤 以辰 問米 娛百三大騙案
09跳預 鋒澤又跟住跳
到09讓預言家件衫比佢著果陣 鋒澤又即刻除
睇左40分鐘都唔知睇左乜鳩
冇辨法 佢係獵人都還好 但身為女巫尚剩毒於是退縮了吧
其實一直唔覺得鋒澤係高玩
只係玩法多變
正呀…玩多D板子 keep住氣勢嘛
呢d冇得講,亦都可以話佢本身上黎帶到新既玩法,有成功過大家就會接受到多d,有d上黎就柒大家就唔會俾機會
本身都係以為走向你既劇情,點知鋒澤見到09除衫佢都忍唔住一齊除
騙案
乘場得卜心一個睇得明09 鋒澤發生緊咩事

問米未見過發金水唔知可以講乜
真心睇上半場覺得好精彩
因為米爺 完全冇講過嘢

不過睇預告應該又係佢帶風向出6
唉 好無聊
有冇可能鋒澤知呢個板子太唔平衡突登搶咗個警徽等成局好睇啲
錄影呢局同一日應該係有荳荳騎士驗吳心緹,第一日09就搵晒4狼果局?

學師學師
性交轉強
應該難得set 左個12場就錄多左集啦

d衫好似1樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞