娛百狼人殺討論 (5)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
好似條友聽錯係09講,但句野其實都係米爺心聲啦

佢都跳獵就係擺明想最後狼刀佢再等佢帶走
講輪次呢場真係好撚肉酸

一出黎見到米爺前面有兩狼都心知睇佢可以有咩藉口踩、點狼
點知一黎已經唔聽後面直接否定左2號係預言家既可能性
最近兩局啲神位全部一樣嘅喂
問米又係獵人 凱希又係預言家 愷樂又係女巫
佢玩狼人真言玩到個狼樣出曬嚟 仲要死兜話自己係聰明 個集真係睇到反曬白眼
我都真係由頭到尾無擺過1入狼坑 抵佢拎v嘅
不過感覺就算6號跳獵 都未必會懷疑到1
最後一晚我真係喺2同6之間猶豫
因為6上一晚發言真係打到自己有啲似狼
孫生好撚好笑 如果唔好一開始間接跳神
同報到銀水 其實佢呢鋪都唔錯
我無睇其他環節呀,同埋都係最近一個月先開始睇,可能無大家睇到咁多野
佢根本唔識玩狼人真言
狼人要隱藏自己身份 帶偏方向
講咁白造高自己身份有鬼用 贏咗點知邊個先知
我聽到
一遊戲結束,佢就講
或者在佢立場係想要綜藝效果
有冇人夠膽第一晚就刀佢然後女巫唔救
重玩係即時要求重玩?
有特權
狼人真言連d留言都少左米粉
笑死人,想標奇立異玩到直頭想自己狼變埋先知

點知俾資訊俾到咁搞到好快估到個個都可能係先知,笑撚死
有2局佢做狼 凱希好似都係先知
先知本身都無咁出力提示 佢仲出力過先知
凱希都係base on佢啲hints來估
我都記得 見重新嚟多次我都o咗咀
咁佢第係1號我都接受到既
好想同你瘋狂玩狼人真言
嗰鋪呢度有人懷疑佢記錯狼隊number有1號
今晚啲狼果然夠狠 投死問米
連李懿都假跳預言家成功
所以話大飛第一round 跳埋好囉
身份坐低到冇人信

卜心真係好勁
米爺早出局好睇到

投錯人係咪洗白
好穩定

投10果陣先開始有d懷疑佢
老實講真係愷樂雖然唔太中意玩
但好明顯佢有學嘢 對遊戲理解程度明顯比問米好
打平衡加盆3號自刀 認到預言家

MVP 應該係紀卜心或李懿而唔係愷愷
佢講野勁差

荳荳講中陳敬宣同隊 然係六連敗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞