娛百狼人殺討論 (5)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
太多人踩 = 偏好算正邏輯既
jy講過, 講得出 "如果我係狼我就會/唔會點點點" 果啲大多數係狼
6話如果佢係狼佢第一輪唔會上票4咁大動作, 其實即係自己兜個圈做高自己身份

雖然我睇問米玩到咁撚7都盤咗佢入狼坑
第一輪講埋啲小學生邏輯俾6號串到一棟都冇睇到好撚爽
我不知道為何要談這麼久耶,這些應該會玩的都知道
反米金句
今集好多人窒羅志祥
(除咗凱希、蝴蝶同兩位生面孔)

上面話因為小豬睇到票型帶走Dewi貌似講唔講
因為見佢賽後討論時先發現6、7投自己
dewi應該冇玩一排,
我自己聽佢第一日發言
到一半左右個發言組織
已經聽到有新手狼味,
問米呢類人睇埋微表情
跟本唔駛第二日
一早已經睇穿佢係狼,
如果我係狼點點點其實都要睇人,
反水果類本身就好鍾意咁樣盤自己同狼,
但玩得呢類嘅人點
都有少少提狀態先可信,
而dewi係完全冇,
所以你嘅說法今次係套用到
今集真係唔知咩事
好似個個都對問米有d火藥味咁
小賴做好人成日咁講,俾紹安疾過佢係偽邏輯
明明嘻小瓜同佢走同類型 但前者差咁遠
我覺得單純睇玩家習慣?零九都成日講如果自己係狼就點點點,所以我喺你地視角係偏好。
今集好多人窒羅志祥
(除咗凱希、蝴蝶同兩位生面孔)

上面話因為小豬睇到票型帶走Dewi貌似講唔講
因為見佢賽後討論時先發現6、7投自己

凱希、蝴蝶係前面者,平時窒得唔少

我賽後討論先見番小豬後期先知票,即係佢整色整水果陣已經有答案
少少錯覺啦我諗

因為4講完,原來6、7都狼,而家諗番係順住懷疑,但未知果陣就好似連住踩
dewi係好一語中的

跟本米爺平時就係講d垃圾去搵野講,然後鋪排之後突然知道答案
Dewi谷左咁耐終於有得上一上就追住問米佬黎咬
仲會唔會見到佢
通常一黎就兩集既話應該至少今晚仲有佢掛
我以為問米封殺咗佢
但問米獵人帶走dewi時又攬頭攬頸
冇關系

一場黎到唔係唔抽下水呀
平時睇你地話小豬問米我都半信半疑,因為始終有剪接過,可能仲有好多野我地睇唔到之餘,佢又可能真係屬於好識睇人眉額嘅人都唔定。

不過今場真心睇唔明佢點解要投自己,大家一早盤左7號係狼,佢又自稱咁識睇應該都睇出除左6,7都係狼,咁應該跟大家一齊出左7先,下一盤先再發言盤6都可以。

而家係好彩,佢死左,咁岩刀唔中騎士,如果唔係就輸。
因為佢重視個人發揮同技能
其實佢已問米成功 但唔講得咁直接
佢根本就諗唔到淨一神呢樣嘢...
對輪次同成個遊戲理解好低...

如果鋒澤真係比狼刀咗 實屌到佢反艇...
佢一直都剩係諗個人英雄主義
小賴 09 第2日講輪次 預言家應該跳係咪打緊小豬臉
問米第2日自己再踩小賴都講到1999 人哋講論次佢就講狼發言
明明小賴講預言家查金水應該先跳都比問米話想搵神出嚟真係好on 9
我感覺到小賴果刻應該爆哂粗
小賴同零九擺明就係講俾問米呢啲人聽預言家應該先跳...
但問米完全聽唔明...
睇怕佢兩個以後要成日講
難為鋒澤最第2日最尾加多句 俾邏輯弱踩唔反踩就係狼幫小豬劣鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞