娛百狼人殺討論 (5)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
但婁發言力度唔係好夠
佢盤緊1炸身份果陣講左句:我在想他到底是真的......
你係預言家點會諗佢係咪真預
留遺果陣又無啦啦話不演了
搞到我以為佢聊爆
係到第3晚7號仲在場、刀騎都唔刀7我先肯定7係狼

係咪大家對09要求太高
呢場邊可能唔係佢MVP
其他是但一個人有佢呢場表現肯撚定拎MVP...
以辰越嚟越唔好睇 好嘈係咁講堆無邏輯既
除左2號真新手,
全場人都應該盤緊7號點解未死,
佢仲走去盲站7號,
佢水平未至於低到咁
10有機會,09第一日未訓醒
查個毛點中3狼攞咁d票者,09指標當然會高d
佢第2日訓醒即刻carry
邏輯走向小豬
表達走向宇辰

但呢幾場佢有番辣椒既mode係好番dd既
可能以前其他人未勁就覺得佢勁
其實佢而家既狀態同以前可以一樣我地唔覺
依家見到09大神會覺得佢呢個表現係正常
都唔太可行,
佢應該指7係狼王,
然後叫人留最後先投佢,
再站返8認10做高自己身份
指7做狼王
再推2或者4做狼會好d?
應該無咩用啦
歸票果2個都已經認左7係狼王先留佢最後
所以都一定係出5 呢隻狼坑牌
係09唔確定邊個先係獵果時一定唔會歸4咁笨7

Btw我第一rd都信查個毛
語濃就係抿到8似預先專登查殺佢
但前置發言可信度又高
所以都係要先比人出
以辰又係好大個狼樣
講真呢鋪7號雖然靚 隊死咗真預
但後面d操作好唔掂 有咩可能咁樣派金水法
佢直接發個4查殺都得啦 搞到5號死咗真係冤枉 明明唔係5嘅輪次
8最大問題係歸5唔歸悍跳7
好人角度有鐵狼一定係出鐵狼先
(就算7係狼王都仲係領先輪次)
所以9, 10先會站錯邊

另外歸5會令到原本站邊7但覺5好嘅分咗票
想做穩自己身份?

佢自己唔死發多個查殺唔知會唔會可疑
其實騎士死左己經做唔成預
呢個啱 佢憑乜唔死打隻7有槍又點
佢敗筆係 自己做狼槍 但冇保護好隻隱狼
我當佢出4查殺 好人信唔信佢都好 係咪都應該係4 7嘅輪次先 咁咪點都唔會出5
如果出4 咁就必贏
出7嘅話 佢都仲有機會帶1刀1
最尾嗰round佢唔死已經絕對冇機會
的確佢地乘日狼槍都唔出黎檔、救,留到最後冇效果
因為分散晒d票囉 依家要一半人投先贏
婁點中晒3狼 小賴神表水 語儂神跳預查殺後置位真預 09當然都勁但有分薄

婁仲有就係報查驗嗰陣好似好心虛咁 有咩可能會唔記得自己極邊個
點解
點解全場都認2好人 冇人懷疑過佢隱狼09都全程覺得佢懵冇懷疑過 就係因為懵又唔緊張?
簡單D講就新手光環
正解,上黎唔夠幾次果d都當佢唔識玩唔理住
起小點
仲有某女巫首夜唔救人,
盲毒未知身份,
日頭死兩民
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞