娛百狼人殺討論 (5)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
on9到爆炸,第一次睇到嬲。

5號本身已經唔知做乜鳩369, 平票pk 又講d on9野,正垃圾狗,咪柒再上please
旅行緊喺間餐廳食緊飯睇live
見到個5號on99咁想skip都無得skip
好嬲
真係on9, 條友完全乜都無講就咁柒左,比著我係09一定屌鳩佢
佢係想做效果又做得柒同老尷到笑唔出戈隻
睇鮪魚票金水起碼我都有得笑吓
我都奇怪佢肯飲零九支金水但又無好確實歸1
不過明佢想講乜 因為佢其實都係未信得晒09
想兩個預言家都留低睇下晚刀口
但喺其他人發言都未好肯定係狼嘅時候
當然就係兩個預言家揀一個投另一個毒比較保險
獵人最大責任唔係帶09 係喺呢個過程做到自己好似狼王佢間接令騎士覺得5係狼王所以先敢直接撞1
(唔講其實1下一晚都無死基本上99%狼 好少重覆刀口嘅可能性)
正常獵人會壓槍自證身份
或者唔肯定都好可以好似鋒澤咁講留兩個預言一晚睇另一日邊個死
應該唔係睇愷樂發言,愷樂發言無問題,

不過剩返果D人發言明顯平民,似排坑排出黎,得返愷樂做到女巫
主你老母仼咩
屌 我明問米睇面口好勁
但最多咪99%覺得愷樂係女巫
邊有可能100%
咁樣起身話到明
完全唔驚柒?

大家諗諗如果你係問米會唔會做黑夜起身呢個動作
如果愷樂唔係 咁係唔係要NG重拍?

Wtf 咁樣完好嬲
佢都唔係第一次啦
小賴同田亞霍出歌
客觀啲講
得返蝴蝶同峰澤
雙預言唔毒嘅都係前者多
https://www.facebook.com/tonytonysun/photos/a.422704357833338/1934096646694094/?type=3&theater

召喚安琪

幾個都上我最鐘意既飢餓遊戲,好想即刻睇
屌好嬲
獵人唔知亂喺到帶 平票唔表身份
女巫又唔毒1 對跳預言兩個都要帶走係咪好難明
一神換一狼 仲要悍跳狼大機率狼王
呢一晚無死就基本可以肯定1係假預言
點解騎士又要去驗...
不過我覺得可以體諒
背鍋程度 獵人>女巫>>騎士>>>>>>>其他好人
仲有問米佬每次都抿到蝴蝶
係真係熟到可以一眼睇得出?

老實我抿牌覺得5 1 2 3非狼即神
雖然係中 但我都唔會有辦法去咬定話3號係女巫
最多覺得佢係神職
屌我睇到第二晚完咗已經想熄
零九

自救都睇到
開局前做就夠,玩緊做都起碼做完講番兩句,真接過
我都覺得佢知100%起身呢下真係多鳩左,每次都中起身撚人,邊有可能
https://youtu.be/D-eMxdTdx4A
今晚仲要無上帝視角
零九低胸真係好撚正
09又要早死了 今次應該係真狼啦
09好似劇透咗佢唔係……[sosad]
09好似又係預言
你都有睇飢餓?

本身就咁睇圖我以為小優仲好d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞