娛百狼人殺討論 (5)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike

都係個句,我唔諗佢係咪出貓先,可能真為睇人勁,但佢睇完之後就算中晒,但無一個有邏輯嘅理據就服人跟佢,咁就已經有問題,加上對輪次等操作又係唔係好熟..

所以而家佢點狼準變左係人設就唔好睇,玩耐左大家知佢點狼次次中跟佢就完場。如果當佢係新玩家又唔係羅志祥無人設,根本連帶風向都做唔到。
其實佢唔搞啲特別玩法都表現正常
仲幾好笑
同埋唔知點解睇佢地九澤賴晉幾個咁玩又唔會覺得好嘔心
2,3擺明係壞啦
洗乜跟風
其實鋒澤早過小豬講23有問題
不過第二日345連環講輪次問題好搞笑
但小豬應該唔明
開始識得屌另一個,但個內容係講緊問米

問米又正,完左問人佢咁玩岩唔岩想試下班友底線
之前講左啦,俾你知道哂,其他人開始識玩就唔會盲跟

觀察既野得佢一個知,佢又冇邏輯叫人跟佢
尤其偉晉最兩局直頭懷疑佢都唔跟佢

講講下我終於明佢前日點解要叫人投佢
因為佢根本諗唔到邏輯叫人跟佢投6,以以直接叫人投佢帶人
明條撚咩,比後09講預言家係弱神佢仲係度嘻皮笑臉
每隻猩猩都希望有吃不完的香蕉
10 小時前
27:38 作弊豬跟凱樂說 我不是叫妳不要毒??
直接知道誰是真女巫,夜裡還能跟女巫對話
還要求小賴刀他,自己在帶走狼王,秀一波
可惜剪輯師沒剪掉這畫面,現在被抓到了吧
早說作弊豬實至名歸,腦粉們崩潰吧~

仆你個街
姐係照出街?
有冇link 想睇吓其他人啲反應
On9等佐成個幾月個繁體版天黑請閉眼app
留埋+852
同我講香港地區無得玩
唔係掛
怕你地入去講政治野
下,我都係
我另外隻狼人殺呢幾日都del左諗住等呢隻...
網易呢啲垃圾你地都一頭中埋去仲要送埋資料,我真係恭喜你呀
繼續用屌鳩同路人既口吻講野
你唔講我真係唔知原來係垃圾中共監控出既game
多謝提醒
我前年都玩過隻大陸狼人殺APP
主要係可以開房自已同現實朋友玩 (但自己同朋友都係唔太識用腦玩
同網民鳩玩仲衰, 我唔太識普通話
試過隨機到同大陸小學雞玩
5人局, 4個同學仔係咁報晒職位 我係狼 完。

我都想試下比較認真咁玩 應該蠢到比其他玩家鞭屍
許寶 你入嚟啦?
講CP就返入BL PO
sure
正呀,又騎走小豬
大飛都有拎mvp 嘅一日
雖然拎到v
真係算慢慢進步,今場發言好穩,而家一直有點狼坑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞