娛百狼人殺討論 (5)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
問米又點四狼 但佢d理據我真係聽唔明
好似知道答案 再作d理由咁
見好人勢色唔對 即刻通靈
真係, 已組估到晒劇情發展, 問米可唔可以換下劇本
上帝視角下更明顯
問米佬通靈好難睇 越嚟越唔想見到佢
宇辰真係好撚廢
四隻狼佢講狼坑得三個
發言又唔好 殺又殺唔啱 剩係識賣隊友狼咬狼
警長同8都懷疑9你走去殺9
刀個金水or警長仲好
6走嗰陣遺言又係聊爆
好在小賴實力carry 佢邏輯好好
卜心唔跳騎士明嘅 未有獵跳
但小賴跳咗佢都堅信12獵人呢點我唔太明
小賴真係玩得好
佢真係好撚穩定
佢不嬲都係咁 又成日改人發言
有少少唔同嘅操作 兩個好人一齊跳預言
佢即刻扯晒白旗話唔撚明
宇辰真係好撚廢
四隻狼佢講狼坑得三個
刀個金水or警長仲好

6走嗰陣遺言又係聊爆

佢俾我感覺係想玩到剩1民1神1狼咁,殺得越多又冇人估到佢果種興奮
做狼同好人都好勁
一開始無乜留意佢 但真係俾佢啲logic吸引到
玩狼同預言最忌就係當咗one man show咁玩
好心啦 發言又唔係好 情願佢犧牲自己做高隊友身份
唔係掛 我真係睇到O晒嘴
狼人大好形勢都輸 好想睇壞人贏
唔撚明但第2輪就捉哂
即係第1日對佢黎講其實唔重要
https://youtu.be/ReewLByEUuM

陳零九嬲到破音 笑死
https://youtu.be/ReewLByEUuM
零九嬲撚到破音
鋒澤:這樣沒人知道我是女巫
再次證明神職唔跳鬥匿真係輸

卜心話覺得12係獵因為佢唔帶預言
其實預言都咁明顯嘅話基本上狼人都係搵其他神職帶 尤其係女巫
好人同狼個發言都基本上保持到同一個狀態同內容
毛弟做騎士: 驗歸票位/零九/梁以辰
做其他神/好人: 亂踩其他好人
做狼: 同其他狼互咬 賣隊友

講真唔明點解啲人當佢係高玩
我覺得佢玩得好嘅場次5隻手指數得晒
其中一場係同鋒澤零九一齊做狼嘅時候
宇辰真係好撚廢
四隻狼佢講狼坑得三個
刀個金水or警長仲好

6走嗰陣遺言又係聊爆

佢俾我感覺係想玩到剩1民1神1狼咁,殺得越多又冇人估到佢果種興奮
玩狼同預言最忌就係當咗one man show咁玩
好心啦 發言又唔係好 情願佢犧牲自己做高隊友身份

呢樣野跟到小豬足,最緊要自己唔死
米爺做民內置檔刀功能
好true狼人界燒山嚟
佢玩狼好係因為本來佢就唔按常理出牌
娛百又好少人會盤兩層邏輯
我都唔明點解會有人覺佢勁
悍跳玩狀態流又唔得 米又問唔到 邏輯又無
斯亞有進步
宇辰唔知做乜鳩退步到咁
狼人咁都輸
應驗咗我琴晚講問米會力挽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞