娛百狼人殺討論 (5)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
好撚on9,想知紹安果d聽完會點
最後冇人投佢

另外小瓜今場個檔刀係靚既
冇辦法,佢比人查殺本身原地起跳就弱,
再加上悍跳狼又打埋狀態,
佢空間咁細比人抗推係正常。
小瓜其實跳得好假,
09都話佢虛到咁講出來,
佢唯一優勢係佢真係低玩,
否則揾個正常玩家講到咁,
反而會定義佢假跳
我覺得查歸票位09 可信好多好我今場直接信左查個毛
我都係信查個毛,
但唔係因為佢查邊個,
掉返轉諗佢係狼都可以揾10發金水,
邏輯上佢比人查殺再跳一定劣勢,
我信佢反而係因為佢人狼差異大
比人查完殺仲可以咁冷靜盤到狼坑好人面大

呢個都係既
頭先紹安live有講
佢讚09係一個好nice嘅人
今集好睇 一黎上帝視覺 二黎冇問米
查個毛真係最被低估既玩家 玩好人超勁
雖然佢係原地起跳 但邏輯講得好 因為正常預言家照道理係查10號 可惜全場唔信 同埋佢一輪就捉哂 1 5 7 三狼 如果最後係票5 毒7 隻game 應該20分鐘都冇就完
以辰就真係弱左好多 之前做狼識得睇形勢假跳 依家就只係講一堆冇乜邏輯既説話亂咬人
反而我今集睇唔出1號係狼 睇唔出佢既玩法

佢一踩錯人就覺得佢係好人
新post留名
幾驚2號到最後仲暈
我ignore咗宇辰 到鋒澤跳我先醒起係喎仲有佢
其實以辰都幾明顯 唔知點解第一晚佢俾我感覺就係打緊偽邏輯
格硬踩一啲人
4號第一日發言啲logic都有啲打kick
1炸3 3認1好 即係佢哋兩個其實唔共邊
但佢又兩個踩晒咁
但最後睇得出佢同零九都係民擋刀 覺得佢進步咗
最後一晚零九好得意
小賴最後講果個鐵邏輯來,
解釋得好其實冇得辯,
反而今日邏輯弱裸點3狼,
但可惜輸比7,否則mvp應該比佢
有啲新手就係唔知點解咁信自己嘛
唔鞭鮪魚屍了
始終娛百太打狀態
我睇到婁個反應好冷靜又好無奈咁就知佢係真預言
不過自從上集語噥懶醒扮發查殺炸身份
我開始唔係幾鍾意佢

今集最尾咁輸應該可以滅一滅佢d氣焰
1真係好難睇,唯一有問題係
佢作為一個成日鳩帶風向
拉幾件好人去死嘅人
居然淨係踩79,又冇對其他玩家
特別係3號有定義,
但都係好難咬死佢係狼
好少見佢炸人炸到咁kick 加有d尷尬
其實係咪由佢殺騎士 即係變咗屠神就可以估到真預已經死咗?
吊,呢個節目沒左問米真係好撚好睇
係 因為正常狼人無理由屠神仲會留預言家唔殺俾佢報多兩晚金水
咁就推到8號先係真預,7號大機會狼王
今集睇得好開心
唔明點解唔信8係預言家
8個驗人心路歷程好過7號咁撚多
09同小賴
以辰係睇唔出4號著神服定點,點會捉住呢個POINT打隻4
無啦啦咁樣出黎自爆比人捉
佢既視角自爆左7唔係預言家得番一神
宇辰一開始已經爆狼啦
叫預言家要第一round出黎,跟住即刻跳預炸3號
完全為炸而炸扮幫好人做事

反而零九剷以辰出去呢下真係勁既
以辰同零九、小賴、卜心、篠崎、鋒澤、查個毛呢班level差愈黎愈遠了
戈下順便推埋7號出去等佢狼王帶人應該會好d
其實正路見到第3晚係騎士死應該都推到7號係假預
語噥正預冇可能第1晚驗8
13910驗序一定係8前
到底隻app幾時出
但佢如果跳驗9或者10又好大機會講唔贏09小賴
小賴09坐9號10號位真係屈到
係冇守衞嘅情況下,
預言家可以留多過兩晚其實係唔現實嘅事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞