[26]電單車交流區(37)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
攞去發夢
1 蚊咁貴
早幾日有個綿羊師兄講,400元行成千公里,心諗有無咁勁?
4毫子一公里其實唔難
300cc羊?
唔識
差唔多啦
我fd 17 mt07 都唔洗五毫喎
cb400係特別貴,油費貴,偈油多,零件仲特別貴,咪錶成日壞,除非你鍾情於cb400,否則買sv650或者MT07仲抵玩(個人意見)
老老豆豆26都揸到成蚊既話真係要諗諗
行轉西隧大欖來回已經差唔多入油
屌46都係貴多少少
甚至行油電嘅仲平啲
唔係不嬲越多缸數,就保養越貴嫁咩, 好似淨係換油,世伯要四支,但07/sv650 呢啲係雙缸車換油少一半,同埋世伯出左咁多年最引人入勝就係佢整體嘅平均感,講馬力講扭力就同07拍馬差勁遠,但講耐操講細膩,世伯好似贏好多(拿我睇啲台仔咁講咋,有錯屌得細力啲)
依家啲小學中學,精英班全部普教中
想出部台羊代步,經常行高速,睇岩部2019joymax z300,想問下台羊會唔會一年出一款,廢時依家買左過多排出2020款
琴日架小忍300上斜路突然係咁死火 明明都係一波起步 以前都冇問題 好彩試多幾次起到步 但比極油都上唔到力 得10-20咁P牌仔塞緊車搞到勁大壓力 想問下係咪部車有咩事
我好膚淺
影下女 is ok
同埋架小忍成日好快就係顯示器右上角著紅燈 係咪過熱?
如果行緊既時候過熱應該點算
2手?
過熱唔好再揸,泊埋一邊等水凍返先揸去車房睇

一陣成副偈、啲膠喉燒溶
想問下各位意見
因為我個強制試考期排到下年5月中
睇駕院apps見11月頭有空位揀可以上哂ABC堂
自己就有啲心急想早啲上堂掂下部車先
但又驚掂完之後隔成7個月先考試會唔記得哂啲野
定係都建議係考之前一至兩個月先好去上堂
一早玩車
之後再補煙
有無著engine 燈?
火咀都換少2支啦幾舊一支都成千蚊偈油又係
跟手大cc條胎粗d又貴d一闊三大
咁享受得四缸嘅聲音就要消返相對嘅銀紙嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞