[26]電單車交流區(37)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
睇黎世伯真係好正咁喎,返到黎香港儲夠銀就出架新世伯通勤代步玩先。我見以街車黎講cb400載人好似都算坐得幾舒服,巴打有機會載人嘅可以分享下後座心得?
pgo 香港轉左代理之後見佢冇左tigra150賣好似,講真200個seat位載野仲差過150,full face 都放唔入,不過以細廠原裝車計pgo都算俾得幾足料,羊仔黎計tigra 150/200真係幾好力
元朗間德勤做代理,之前係邊間?
以前好似係A-Five? 我上網見舊時係佢做, 冇記錯又係屌佢服務極差

好日唔泊骨位
見過啲撚樣搬車,大大個架又好借力都唔用,係要起勢咁借個尾箱用力,分分鐘搞爛個尾箱
買sym重好
香港啲台羊代理好似得sym冇俾人罵
sym真係好似幾抵屌,部joymax z 300i都係貴pgo部tigra200少少
其實買部綿羊,平日有乜嘢維修保養費用?

真心唔識
香港都有幾條channel講電單車
個人認為最好睇係魚波

Hi魚波
希望你有追post
我都想知

當兩部都係300 CC,綿羊養車貴啲定係棍波車養車貴啲?

因為綿羊好似結構複雜,易啲壞啲咁?
佢係度wo
最弊係唔識比人呃
屌你 26展
D UTUBER 題材一樣
佢直頭係加拿大藉
冇記錯好似係
以我所知就除咗定期換偈油check迫皮之外,仲要定期換啲消耗品,皮帶,珠仔,V膠,風隔,極力子同極力子鐘,預佢行25000至30000km就要換。
冇追到咁落 啱啱先睇到sor
啲懶音聽得好辛苦
又好難怪嘅
香港教育一直都冇「粵語」呢樣嘢存在
你出街問十個 都唔知有冇五個答到你粵語有九聲六調啦
所以我地自學母語都算係咁架啦
唯有希望光復之後小學生都要強制教廣東話啦
就係冇題材
我讀書肥晒廣東話普通話
26展我諗好難有啲咩題材嫁喎,都係有車有女,仲有係啲人聚埋一齊吹水。不過聚埋嘅都係差唔多嘅車,唔同款嘅就各有各圍煨喂,啫好難見話一班車裏面五花八門又跑車又復古又爬雞又adv龍蛇混集一齊傾計
台灣車計,sym 就真係近年啲車幾用心去做,pgo就造細車但原廠俾好料你而且個價都抵屌(我用台灣計),光陽嘅話其實新果啲都ok,不過佢果朵就真係
joymax 300 舊年份d 有機會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞