[26]電單車交流區(37)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
逾早上逾早考
咁搞笑,咁我睇下有冇早啲上ABC堂先
岩岩改左10月28,11月6,同11月15
唔知可唔可以早啲考強制試呢
自己車的話我會run-in下先,又唔係好耐,起碼會揸得安樂啲
我都報左 30/10 1/11 同 14/11 我都希望會早考試
我想分享下我既經驗,我係6月中屯門Meg 到報元朗駕駛學院既,由於我有1、2牌所以唔洗考筆試,比完錢登記完所有野之後,個職員就叫我下載個HKSM既app,跟住佢叫我自己是但book晒果3堂拎左考期就自己取消再就住考期book,咁我就係櫃台前book晒,跟住佢同我講一個星期內會打電話比我同我講幾時考,之後無記錯過兩日就打比我講11月頭有期考,確認咗之後我再自己改上堂日子。
訓的不是車 是人
咁姐係我地等佢打過黎講比我地知幾時考強制試就得? 因為佢又叫我地要兩個星期後自己去門市報考強制試
因為我係櫃台前book比佢睇,所以佢知我已經book晒啲堂,我諗你要打電話話比佢知你已經book晒三堂。 但係唔知佢地既程序有無改到
請問師兄們 港島報邊間好
我聽日收工經過試下同佢講話我book哂三堂,睇下佢會唔會同我講一星期內打比我先
利申:未買頭盔同手套,一定左幾時上堂即刻買
依家咁多人考26
以前排兩個月就考得強制
我fd 岩岩 pass 左強制
要下年8月路試
今日中人生第一張320 想問下張野係咪搞左錢就掉得?
直接去駕院報係唔係應該無咁轉折
我諗差唔多架咋
我早幾日去駕院報佢係直接幫我排到強制試同ABC堂喎
亦可以過膠留念,幾十年後拎返嚟睇吓懷念當年情
屌佢老未 唔打多次去新觀駕問都唔撚出考期俾先我
一打過去就話可以約時間攞期 佢老母晒我時間
泊邊度衰
近排鳩泊得幾離譜差d 唔記得會比人抄牌
排到幾時今日報完佢話要等三個星期先有人打比我
你三個禮拜咪好囉 我七月頭pass老強呀
要等三個月呀
聽日先攞考期 我屌佢老母
問題係有嗰陣期唔撚打過嚟叫我攞
要我問先俾我 嬲鳩
Sym就出部500cc羊唔知幾錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞