[26]電單車交流區(37)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
佢轉入深井個出口點會係下路呀?利申廿幾年屯門牛
學唔學禁好小事啫
冇乜好討論
不過d片悶d就真
教士出左樣未

bikein小三個名好好笑台灣講車個節目講電單車成日睇
i mean台灣考重機牌要考啲咩項目,打8字果啲。
250樓下,台灣機車駕照分類:

普通輕型機車,50cc<<
普通重型機車,250cc<<
大型重型機車,251cc以上(啫係可以話冇限制)

大cc考試片:
https://youtu.be/Dr2l22QJsDk
香港26 utube 唔全面
台灣有資訊性
劈山型
咀炮
發展得好好

但香港全部vloger
垃圾到傻
仲要叫人課金
小豬有條片係講

搵比你,等陣
我記得我個時研究換牌好似有唔同
睇返佢好多年前寫啲blog佢係有出過樣(依家有冇del就唔知),介紹車嘅話bike in in 測試真係我覺得講得最好最中立,而且好詳盡
bikein真心正

睇新車一定睇佢,重會搵人做矮仔個下正
三個youtuber出車嗰條已經係過學禁時間,又成日唔掛學牌
後果自負 後果自負
我睇過台灣監理所話換大cc果到話要有證明你係有揸過大車嘅經驗/你係用大車去考試,如果澳門反而因為有分類所以拎a2 650係換到大cc,香港果個證明唔到
新手,想問下17年發生咩事
老實話,香港黎講魚波係“唔完美 唔算專業”,但講真以香港計佢係算幾有心,當然課唔課金呢點就自我決定啦,你覺得唔值咪唔課,值嘅咪課俾人地當支持下/渡過難關
香港youtuber
劈山型 -> 危險
咀炮 -> 悶

反而最多人睇係純車cam攝車片
其實唔難喎
佢地拍條in測試由規劃到拍攝都花成一個星期多啲,所以佢地出片出in測試點解要咁耐先出到,淨係忍400都搞左好耐
好多07出事,其實唔係部車有問題,老實講07低扭真係好好揸
練習嘅啫其實,日本果啲仲難咪一樣有人考到,肯花時間勤練習點都考到嫁
呢幾年多07出事
正常道路行行下死
學牌上山飛落山又死

另外8號仔亦有
借車雙騎300死
學牌400 total
心態問題,其實當年cbr150都出好多事,即係唔關馬力大小嘅問題
魚波算係有心拍呀
都有追開
缺點只能講唔夠靚仔

冇諗過學牌小林vlog同monkeyrider普通行車都咁多人睇
之前monkeyrider出車用 360係幾正既
而家冇用360都有慣性收視
無計
cbr150咁好劈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞