[26]電單車交流區(37)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
17年架篇野當年d巴打們睇完心態都係sad多,因為好似單月幾個孝子,好撚慘

唔係話唔得,老土d囉,因為當時已經總結左心態問題
岩呀,但r1, H2個個買得起咩

當年有人飛鵝山影到有人架車個車cum吹走左下面係架p牌h2
小林係學牌?
我覺得係台灣揸26真係鍛練心態嘅地方,話就話機車大國,實際上揸26依家目前計就係二等公民,成日俾啲“四輪大爺”恰鳩
佢學黎
但應該冇過時間
路權問題到今日好似都冇人答我待轉區點用
佢啲片頭寫哂“學遊記”,佢分享強制條片都係四個月幾,依家排路試快極大球場都半年啦
大球場對上一次睇9個月
所以我寫“唔知係咪”,但扮正式牌上快速公路一定有啦
邊條快速公路
我唔玩呢post有一半原因係以前有人教人拆牌
佢連平地8字都打唔到

出車唔係練考試,考天才咩
冇人答就由我答啦人在高雄揸緊細cc,遲少少去考埋大cc(最衰香港26個牌冇分cc搞到只能夠換細cc,所以果陣我直接即日報名即日考算)。

待轉區係for機慢車去用黎左轉,因為台灣好多路都有啲線係“禁行機車”,250cc 樓下嘅車/單車之前如果要左轉,就要入左個待撞區,再等另一個燈號綠燈先可以行
摺牌, 拆牌, 唔掛學/P
呢D 玩法一直都有.....不過我自己個人係唔鼓勵
一定過喇,佢同魚波出車都話車到3-4點
學牌唔掛學都敢放上youtube
屯公,睇魚波果條佢地第一次約出黎見面條片,佢地入機核個中心咪行屯公
好多人係遊車河大於練車
我講緊心態上
我記得你
下路黎喎
真係以為自己係女就大哂咩
咁轉右呢
好奇一下台灣考重機牌要考啲咩㗎?
佢冇掛學就一定架喇
要拎重機牌

香港牌淨係換到299定399cc以下
我個人就唔太反對學牌出車嘅,不過對呢啲違哂學車規例嘅人好反感,仲係學神啫係未有好多經驗啦,同埋好老實講,我覺得就算揸車揸左十幾年,都仲有不斷進步嘅空間,學台灣個教士所言,佢揸左十幾年大cc都仲覺得自己係馬路上學習緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞