[26]電單車交流區(37)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
我上星期都報左,佢地啲片我都有睇,推動我去考係因為我唔想搭黨鐵
啱啱放底左比車房睇
魚波已經拍得好多元化,又有心機剪片,但最多人睇都係vloger個啲
當心機時間係用小時間既更多人睇,好易就拍哂vloger。。。
唔似,因為係入面流出嚟的
可能真係風氣唔同,又或者倒返轉講未見過鬼就唔怕黑,冇事咪好地地,出事咪碌柒
sorry巴打依家先睇到,轉右咪就咁轉,待轉區果個動作全名叫“機慢車兩段式左轉”
待轉區之王
三十幾萬台幣又冇路權嘅250rr #wail#pi ,之後啲台仔就會問點解唔買mt07 cb650r sv650之類
好撚垃圾,隧道費都蝕埋
垃圾車
往年都還好,今年參展單位少到連龍和道骨位都唔使封都夠擺,連ps250都要拎出來撐場
香港人文化乜都屌咗先
從來唔會叫人改善屌左先
得gpx

同勇記一撚樣要用勇氣

做佢客隨時畀佢出律師信
買返大廠車好啲,廢事部車有咩壞無零件要成部換
講緊d 片內容唔豐富
題材單一
0剪接技術

唔係比左意見?何況你拍片要人課金養 不如摺左佢啦
屌都唔比屌

上面仲好笑 用返講馬要跑馬果個論點

利申會keep 住屌
香港地唔想攝車你有排排隊呀,當然要安全只限車龍無速度嘅時候攝
零件唔會無既

係香港代理當客係狗姐
我覺得最好服務都係kawa,未玩過歐洲車所以唔知其他係點
內容唔豐富,題材單一?佢又diy又有心得又有“不專業”教學,仲有少量試揸嘅片,如果咁都叫單一咁點樣先叫多元化?你不如講下香港地兼又係廣東話頻道,邊個多元化過佢?

講剪接0技術,佢嘅剪接明顯都係靠自學多,冇一個剪片嘅人可以初頭就已經剪得出神入化,但比較從佢一開頭到依家嘅片,絕對睇得出有明顯進步。剪接同揸車一樣,係需要時間去鍛練,佢啲片好唔好睇就真係見人見志,但係佢嘅試揸片中,force 同250rr 已經有好明顯嘅分別,後者亦睇得出佢係有準備好耐同花左唔少心血,一係你搵一兩條香港介紹26嘅片係好睇過佢嘅出黎證明佢垃圾
冇人話唔比屌既
不過講落去真係冇野好睇
因為就算我個人攝車,都真係睇清楚同會預計下自己夠唔夠把握先,可能我廢啦佢果個闊度細佬我就真係唔敢攝
睇片係會窄啲,現實無咁窄,你睇佢左右鏡就知佢留幾多位
呢句真
廣角鏡頭出黎差好遠
側邊變晒型好似好窄咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞