[月經] iOS集中討論區 (10) TP-link,不了

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
果部iPad 係咪Air2嚟?, 但係行A9嘅

Air 1+ touch id +A9cpu
屌ipad mini仲貴過ipad 2017
iPad 2017個用返ipad air 1個spec想點?換咗個cpu就算

Air1用a8定9

好似A7
肯定發佈會出勁好多iPad pro

咁買番Air2定新呢部好?

呢部邊方面差過air2?
iPad Pro 9.7 有冇減價
Check電池容量
Battery Life: Your Battery Doctor by Nga Nguyen
https://appsto.re/hk/L0tJfb.i

Check MFi Licensed Accessories
https://mfi.apple.com/MFiWeb/getAPS.action

玻璃 Mon貼:標準答案- 淘寶 閃魔

HKG Apps推介Del野正on9仔歡迎加料
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1QudI_EcaCt3O8DIfLRozKTz9QDbh2czPTiyD9MZbVmE/edit?usp=sharing

https://support.apple.com/zh-hk/HT203021
iTunes Pass 提供另一種選擇,讓您可在 Apple Store 或特定零售店(7仔OK)加值 iTunes 帳號餘額。

仲閃魔

sor 冇換到個名

太耐無追Post, 而家唔係閃魔係邊張
iPad 2017無左全平面壓合顯示器
新ipad同ipad pro有咩分別 屌你Apple
有無人仲用緊9.3.2

a9同a9x

咁咪有air gap ?

3d touch下話?
感覺上係新總部發佈會有iPad Pro 7.9吋
然後依家要阻止你買iPad mini

咁不如直接下架

下左架過一兩個禮拜再上返既話成件事會好奇怪

之前好似有產品試過係咁

iPad 2?

真心覺得iPad mini會係發佈會度減價,依家點樣睇都唔合理

唔記得係ipad 2定4
下左架一排突然間彈番出黎

講真
mini 4就算唔減價都冇理由cut左32得番128買

唔cut走但又唔想你買
新iPad 懶人包

你就當馬屌驢得騾

Air 1 嘅重量,厚度
Air 1 嘅 Screen

Air 2 嘅 Touch ID
Air 2 嘅 鏡頭
Air 2 嘅 wifi/4G

iPhone 6S 嘅 A9 處理器

翻新機 嘅 價錢
新iPad 懶人包

你就當馬屌驢得騾

Air 2 嘅 鏡頭

翻新機 嘅 價錢

其實都爭幾遠
用落就知
新iPad 懶人包

你就當馬屌驢得騾

Air 2 嘅 鏡頭

翻新機 嘅 價錢

簡單啲嚟講同SE一樣都係積木機
新iPad 懶人包

你就當馬屌驢得騾

Air 2 嘅 鏡頭

翻新機 嘅 價錢

簡單啲嚟講同SE一樣都係積木機

iPad SE

其實都爭幾遠
用落就知

價格爭好遠 搵笨
mini4
感覺上係新總部發佈會有iPad Pro 7.9吋
然後依家要阻止你買iPad mini

咁不如直接下架

下左架過一兩個禮拜再上返既話成件事會好奇怪

之前好似有產品試過係咁

iPad 2?

真心覺得iPad mini會係發佈會度減價,依家點樣睇都唔合理

唔記得係ipad 2定4
下左架一排突然間彈番出黎

講真
mini 4就算唔減價都冇理由cut左32得番128買

唔cut走但又唔想你買

搏啲人唔知頭唔知路買左
新iPad 懶人包

你就當馬屌驢得騾

Air 2 嘅 鏡頭

翻新機 嘅 價錢

新iPad 懶人包

你就當馬屌驢得騾

Air 2 嘅 鏡頭

翻新機 嘅 價錢

$2,588 32GB 起 真心好好好抵玩
依家入Apple Refurbish 店, Air 2 16GB 都要 $2,538

我地呢啲著重spec 嘅未必啱,但正如樓上師兄:
買比兩老
家中細路

打下機睇戲 A9 卓卓有餘

2,588 入手價 iPad 亦應該秒殺晒其他 Android tablets
冇se2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞