[月經] iOS集中討論區 (10) TP-link,不了

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
後門價減4舊 聽朝訓晏d算

咩叫後門價

公司俾先達既貨 聽講係-388一部
後門價減4舊 聽朝訓晏d算

屌 我一部

ios youtube準備出4k?今日突然bug到4k個選項出黎

好似不嬲都開到

我屌 coco拎左機? why..

ios youtube準備出4k?今日突然bug到4k個選項出黎

好似不嬲都開到

依家又唔得
有冇唔係iphone7嘅用beatsx

6仔
Se係咪no air gap

YES

YES

iPhone SE? 好似係 5S Screen 喎 (好似有airgap)
Reddit 有 Apple 員工講

iOS 10.3 好快會推出

但警告如果你只有 iPhone 一部蘋果機

要小心考慮開唔開 2 Factor Authentication

(iOS 10.3 setup 個陣會叫你開)

YES

iPhone SE? 好似係 5S Screen 喎 (好似有airgap)

Iphone 好似no air gap 好耐

YES

Iphone 好似no air gap 好耐

好似iphone 4已經係
屋企係用TP-Link wifi 點解呢排成日上唔到網咁
Reddit 有 Apple 員工講

iOS 10.3 好快會推出

但警告如果你只有 iPhone 一部蘋果機

要小心考慮開唔開 2 Factor Authentication

(iOS 10.3 setup 個陣會叫你開)

今日update iTunes 都見到話咩iOS 10.3 好想快d有

紅字係原因

紅字係原因

有冇睇topic架

紅字係原因

我用dlink但都有咁嘅問題 reboot過都唔得係咪要換router
Btw 想買9.7咁大嘅pad係咪等新機
Apple員工都唔知新ipad幾時返貨
Btw,apple store係咪可以用education offer?
Btw,apple store係咪可以用education offer?

岩岩問左
聽朝
SE 聽日會否有貨賣?

岩岩問左
聽朝

其實IPAD多唔多人搶架 我想收工先去買

紅字係原因

之前都用得好地地係呢排乜都load唔到

咩iDevice?

岩岩問左
聽朝

我都係啱啱問
個staff on99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞