[月經] iOS集中討論區 (10) TP-link,不了

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
部IPAD MINI 2又可以玩多幾個月
6+ 10.1上唔上10.3pb7好?
有無人仲用緊9.3.2

5s

Ip6 9.2.1

6s 9.3.2

一人一個理由點解唔升10

我先 因為emoji

Ip6 9.3.5
因為slide to unlock,舊版notification centre
新iPad 懶人包

你就當馬屌驢得騾

Air 1 嘅重量,厚度
Air 1 嘅 Screen

Air 2 嘅 Touch ID
Air 2 嘅 鏡頭
Air 2 嘅 wifi/4G

iPhone 6S 嘅 A9 處理器

翻新機 嘅 價錢

$2,588 32GB 起 真心好好好抵玩
依家入Apple Refurbish 店, Air 2 16GB 都要 $2,538

我地呢啲著重spec 嘅未必啱,但正如樓上師兄:
買比兩老
家中細路

打下機睇戲 A9 卓卓有餘

2,588 入手價 iPad 亦應該秒殺晒其他 Android tablets

攪到我好想買,我好少用,又平
大家覺得logitech 會唔會出keyboard for 新ipad
6+ 10.1上唔上10.3pb7好?

除非你係9.x 唔係就上

但係我唔包保佢正式版會唔會柒返
新iPad 懶人包

你就當馬屌驢得騾

Air 2 嘅 鏡頭

翻新機 嘅 價錢

依家入Apple Refurbish 店, Air 2 16GB 都要 $2,538

買比兩老
家中細路

2,588 入手價 iPad 亦應該秒殺晒其他 Android tablets

呢部 iPad 就係for 你呢種人

利申: 冇收 Apple 錢
最搞笑係擺到明叫你地Air 2唔洗換機

我覺得直頭係叫大家去執Air2貨尾
有無人仲用緊9.3.2

5s

Ip6 9.2.1

Ip6 9.1

係為左個mon同厚度

唔介意呢d就揀new iPad
新iPad 懶人包

你就當馬屌驢得騾

Air 2 嘅 鏡頭

翻新機 嘅 價錢

買比兩老
家中細路

呢部 iPad 就係for 你呢種人

利申: 冇收 Apple 錢

而家用緊ipad4,諗住買部新既,而家呢部俾屋企人用
Air 1用家
LM換新case
我果個用左兩年爛爛地
之前完全搵唔到
再加埋10.3暫時仲係好順
有無人仲用緊9.3.2

5s

Ip6 9.2.1

Ip6 9.1

se 9.3.2 here

係為左個mon同厚度

我就係覺得由air 1轉呢部新iPad有種講唔出嘅無謂
冇se2

不要再說了

叫做抵玩咗,其實se無得年年更新都好正常,此終唔係最賺錢既機

反而覺得搵笨左 咁細mon 用唔著咁大容量

咩理論黎 down game 4K 影相 佢d硬件同6S一樣 點解用唔到128? mon細 d相會細d咩

講緊個人意見
本身64 都會淨20-30

我64幾部都冇位

之前部6仔都仲會放一兩套戲
呢家se應該仲多位淨
tablet 真係赢曬

$2588 真係無得同佢鬥

不要再說了

叫做抵玩咗,其實se無得年年更新都好正常,此終唔係最賺錢既機

反而覺得搵笨左 咁細mon 用唔著咁大容量

咩理論黎 down game 4K 影相 佢d硬件同6S一樣 點解用唔到128? mon細 d相會細d咩

講緊個人意見
本身64 都會淨20-30

我64幾部都冇位

之前部6仔都仲會放一兩套戲
呢家se應該仲多位淨

大mon機就入片同game,大啲爽啲
細mon機就入歌同影相,細機易攜

係為左個mon同厚度

我就係覺得由air 1轉呢部新iPad有種講唔出嘅無謂

所以我都唔係佢target
我覺得10.3pb7好似直頭救左部6plus上返少少咁 冇之前咁廢
Air 2 個moon贏晒

ipad mini準備跳船
想當年出iPad mini個價都係2588 依加就可以買到新iPad

ipad mini準備跳船

可以跳去邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞