[月經] iOS集中討論區 (10) TP-link,不了

1001 回覆
11 Like 0 Dislike

頭先睇好似唔係呢個價?

3088 128
買128gb se抵唔抵?

買啦
Mac OS PB8

琴晚已經有

唔知iOS仲有PB

一個.x竟然咁撚多beta

改file system 多d beta都唔緊要
Mac OS PB8

琴晚已經有

唔知iOS仲有PB

Chok巴做咩唔訓
實物好一般下...

https://www.youtube.com/watch?v=1NecJBNozBQ

如果係紅黑 我會扯扯地 紅白

部SE勁撚食電

iOS 10.2.1

升pb7啦!

Pb7有冇咩特別bug?
冇我就升
好撚食電

暫時冇乜

係咪就黎出10.3 pb8?
如果係就等埋先

up啦
新IPAD同air 2其實係咪唔係差太遠?
Mac OS PB8

琴晚已經有

唔知iOS仲有PB

Chok巴做咩唔訓

掛住打薩爾達

快d爽d 但mon冇咁靚 冇咁薄

係, 唔遠
實物好一般下...

https://www.youtube.com/watch?v=1NecJBNozBQ

Hey Bro

我部ipad 4同mini 1都要收皮, 開個youtube都lag到就爆.

mon點差法?

我部ipad 4同mini 1都要收皮, 開個youtube都lag到就爆.

mon點差法?

其實唔差 Air 1級數 好過你iPad 4先
實物好一般下...

Hey Bro

咁樣可能炒得高d

mon點差法?

我部ipad 4 仲要崩哂

睇黎唔差太多, 買部新ipad, 打下機, 睇下片都唔差.

mon點差法?

我部ipad 4 仲要崩哂

睇黎唔差太多, 買部新ipad, 打下機, 睇下片都唔差.

呢部係幾抵屌

乜link都好過TP-Link

領匯 the link

部SE勁撚食電

iOS 10.2.1

定位 藍芽
TP link苦主揮手區

係屋企update appstore apps仲慢過384kbps#

咁誇?

我都係咁 得0.18mbps

Tplink archer C7

新ipad應該有2gb ram啦
WhatsApp 跪低
如果se唔加價想由16轉128

其實睇你點睇
舊年三月16GB $3488 64GB $4288
九月16GB $3488 64GB $3888
今日32GB $3488 128GB $4288

其實睇你點睇

自己岩用就好
想問係咪電量都無變?
係就行多幾間搵下有無舊貨 無先再算

其實睇你點睇

自己岩用就好
想問係咪電量都無變?
係就行多幾間搵下有無舊貨 無先再算

就咁睇似係冇變
但我覺得128GB $4288的話
出面啲鋪頭冇咩壓力要減64GB清貨尾
反而啲16GB應該會跌穿$3000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞