[月經] iOS集中討論區 (10) TP-link,不了

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
Clips 兼容 iPhone 5s 或更新的型號、iPad Pro、iPad (第 5 代)、iPad Air 或更新的型號、iPad mini 2 或更新的型號及 iPod touch (第 6 代),並須使用 iOS 10.3 或更新的版本。

???

睇黎iOS11唔support 32-bit係真的

5S即將成為一代神機

我部5s 開始有啲神神地
成日connect wifi 會話我錯password

wifi錯果個好似bug

唔係掛
新嘅SE有無分別?
諗緊一係換鬼咗部機佢,反正都差唔多年紀

SE係變128GB
Workflow比apple收購左
今日限免
唔知會唔會擺落ios11

屌 即刻唔可以open in Chrome

我怕遲啲會下架

有冇得介紹吓workflow係點用
我down完都唔明係點玩法
舊版 Air 2 3688 值唔值得入手 大家俾啲意見

你買輕身 同埋mon好少少 咪衝Air2

謝謝 chok 巴打

你唔介意重少少其實新係抵玩既

但新又冇左no air gap

A8X 係咪話差A9 好多又未至於

玩白貓黎計
air 2會降fps
pro 9.7好似唔會
玩音驚就好似差唔多

白貓而家順返了

air 2不嬲都係會降fps
唔係之前果隻lag法
諗住25號朝早walk in 買ipad, 唔得再訂

你買輕身 同埋mon好少少 咪衝Air2

謝謝 chok 巴打

玩白貓黎計
air 2會降fps
pro 9.7好似唔會
玩音驚就好似差唔多

白貓而家順返了

唔係之前果隻lag法

mini 4 A8 lag唔lag

你點知25號有得walkin?
iphone 6上唔上iOS 10好
iphone 6上唔上iOS 10好

上beta

aos 都要23:01先有得賣

???

5S即將成為一代神機

唔係掛
新嘅SE有無分別?

我部5s 都係前幾日無啦啦touch screen 亂跳,迫住換電話
跟住淘寶買左個screen 番黎換,好左一陣又衰番 諗緊好好拎出去問要幾錢整

咁愛你部5s

謝謝 chok 巴打

玩白貓黎計
air 2會降fps
pro 9.7好似唔會
玩音驚就好似差唔多

白貓而家順返了

唔係之前果隻lag法

去apple store睇下咪知

aos 都要23:01先有得賣

不過斷估AOS唔會快過walkin吧,今次唔係炒家target
Clips 兼容 iPhone 5s 或更新的型號、iPad Pro、iPad (第 5 代)、iPad Air 或更新的型號、iPad mini 2 或更新的型號及 iPod touch (第 6 代),並須使用 iOS 10.3 或更新的版本。

???

5S即將成為一代神機

唔係掛
新嘅SE有無分別?

我部5s 都係前幾日無啦啦touch screen 亂跳,迫住換電話
跟住淘寶買左個screen 番黎換,好左一陣又衰番 諗緊好好拎出去問要幾錢整

咁有心機
我嗰部係因為佢仲捱到就唔點理佢咋

???

5S即將成為一代神機

唔係掛
新嘅SE有無分別?

咁有心機
我嗰部係因為佢仲捱到就唔點理佢咋

舊年換過一次電

玩白貓黎計
air 2會降fps
pro 9.7好似唔會
玩音驚就好似差唔多

白貓而家順返了

唔係之前果隻lag法

A8 不了巴打 再上iOS 11 不夠用

原來air2係2014年嘅嘢...
頭先去cwb as 見到ipad mini4 32gb 2388 諗住狗衝 點知賣哂

我2015 買咗 refurbish

都差唔多兩年
頭先去cwb as 見到ipad mini4 32gb 2388 諗住狗衝 點知賣哂

A8不了
今日限免

我怕遲啲會下架

我研究左好耐先搞到up圖上dropbox方便少少

我2015 買咗 refurbish

都差唔多兩年

但仲好順

玩白貓黎計
air 2會降fps
pro 9.7好似唔會
玩音驚就好似差唔多

白貓而家順返了

唔係之前果隻lag法

我 AppleTV都lag啦
今日限免

我怕遲啲會下架

我研究左好耐先搞到up圖上dropbox方便少少

玩咗一陣完全唔明點整新workflow
上網見到有啲人地整咗嘅係好方便

玩白貓黎計
air 2會降fps
pro 9.7好似唔會
玩音驚就好似差唔多

白貓而家順返了

唔係之前果隻lag法

我 AppleTV都lag啦

Apple TV
等唔切正式版,部6s啱啱由10.2.1升10.3 beta 真係順好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞