[月經] iOS集中討論區 (10) TP-link,不了

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
All sold out
Buy iPad ho ma?

變番Air 1咋喎⋯⋯
鍾意用mini多d 可以一隻手揸住

部SE勁撚食電

iOS 10.2.1

升pb7啦!

Pb7有冇咩特別bug?
冇我就升
好撚食電

暫時冇乜
紅白
All sold out

24號先開始
IPad Air 無咗?

Air 系列無咗?

新嗰部iPad 其實係咪將Air 2升級咗做A9其他無變過

係將air 1 升級A9加touch id

有咩分別 都改少少

個厚度變返air 1

That's crazy...

唔知粒電會唔會勁過ipad pro 9.7
無新MINI
"We've got some exciting things coming on iPad and I'm optimistic about where things are headed," said Apple CEO Tim Cook.
紅黑我會買呀

不過之前iPod Touch都係紅白配啦,其實效果都唔差
厚度,重量都變返做同air 1一樣...

變番Air 1咋喎⋯⋯

但係勁過Air2又平d

Air 系列無咗?

有咩分別 都改少少

個厚度變返air 1

唔好掛
睇黎十周年真功夫會係WWDC出
遲下殺埋mini條line,個apple product line又分得番清楚

我淨係想用7.9吋iPad

利申:有iPad mini4

直頭玩鳩mini用家

等左咁耐都買唔到mini
有錢唔識搵

我覺得最正常係咁,各有所好
iPad pro 12.9 9.7 7.9
iPad 9.7 7.9
厚度,重量都變返做同air 1一樣...

Air 2即將炒起

變番Air 1咋喎⋯⋯

唔係Air 2咩
有Touch ID,重量差唔多
遲下殺埋mini條line,個apple product line又分得番清楚

我淨係想用7.9吋iPad

利申:有iPad mini4

直頭玩鳩mini用家

等左咁耐都買唔到mini
有錢唔識搵

我覺得最正常係咁,各有所好
iPad pro 12.9 9.7 7.9
iPad 9.7 7.9

7.9而家又廢又貴

變番Air 1咋喎⋯⋯

但係勁過Air2又平d

其實買俾老豆老母都OK
反正佢地都係用開Air 1
連套都唔洗買
出唔出好 ,但佢又似清舊零件

Air 系列無咗?

有咩分別 都改少少

個厚度變返air 1

唔好掛

厚返都係用返ipad air 1粒電姐

變番Air 1咋喎⋯⋯

唔係Air 2咩

係個厚度同重量變返Air1

明顯係想加大iPad 同iPad pro既分別
WWDC 六月頭,買唔買自己諗

變番Air 1咋喎⋯⋯

唔係Air 2咩

係個厚度同重量變返Air1

明顯係想加大iPad 同iPad pro既分別

睇落又好似Air 1厚好多
都係不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞