[月經] iOS集中討論區 (10) TP-link,不了

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
新IPAD MON縮左水
冇左
全平面壓合顯示器
防反光塗層

全平面係咩黎
果部iPad 係咪Air2嚟?, 但係行A9嘅

Air 1+ touch id +A9cpu

呢部邊方面差過air2?

mon, 厚度

其他都冇咩所謂
個mon真係唔得
用慣Pro 9.7睇Air2還好
但睇Air真係差好多

買黎打機ok

但呢部"新"機打音game唔知會唔會有Air1果個硬件bug 點打都係好難perfect 我用iPad 1,2打jubeat仲準過Air1

想換 8.1.2連登都裝唔到 不過一升就會lag
32gb又唔太夠用 128個價錢又過唔到心理關口
最大問題係部機行得走得

10.3順

我都好爭札
部mini2 16gb 10.2.1
就算用開7+,平時都唔覺佢太慢,係打白猫協力依啲高需求先會lag

想換 8.1.2連登都裝唔到 不過一升就會lag
32gb又唔太夠用 128個價錢又過唔到心理關口
最大問題係部機行得走得

10.3順

我都好爭札
就算用開7+,平時都唔覺佢太慢,係打白猫協力依啲高需求先會lag

白貓係個App問題 唔係部機廢
新IPAD MON縮左水
冇左
全平面壓合顯示器
防反光塗層

全平面係咩黎

Air gap 好似係
iPad 3rd gen + Mini 1st gen用家表示終於可以平平地換走兩件雞肋

mini4唔抵換wo
冇se2

不要再說了

叫做抵玩咗,其實se無得年年更新都好正常,此終唔係最賺錢既機

反而覺得搵笨左 咁細mon 用唔著咁大容量

mon, 厚度

其他都冇咩所謂
個mon真係唔得
但睇Air真係差好多

買黎打機ok

但呢部"新"機打音game唔知會唔會有Air1果個硬件bug 點打都係好難perfect 我用iPad 1,2打jubeat仲準過Air1

我諗緊如果我偷偷地將老豆部Air 1換左做呢部新機
佢好可能會唔知換左
冇se2

不要再說了

叫做抵玩咗,其實se無得年年更新都好正常,此終唔係最賺錢既機

用黎入歌一流

mon, 厚度

其他都冇咩所謂
個mon真係唔得
但睇Air真係差好多

咁pro9.7又真係好靚
唔知冇穿冇爛嘅Air 1可以放到幾多錢
冇se2

不要再說了

咩理論黎 down game 4K 影相 佢d硬件同6S一樣 點解用唔到128? mon細 d相會細d咩

我想知ipad4仲有無1千

mon, 厚度

其他都冇咩所謂
個mon真係唔得
但睇Air真係差好多

買黎打機ok

佢好可能會唔知換左

爸: 點解咁快既部野
有無人仲用緊9.3.2

5s

Ip6 9.2.1

6s 9.3.2

一人一個理由點解唔升10
有無人仲用緊9.3.2

5s

Ip6 9.2.1

6s 9.3.2

一人一個理由點解唔升10

我先 因為emoji

我都好爭札

依個spec依個價如果係7.9"我會狗衝嘅
9.7"就到時去apple store撚下考慮下
冇se2

不要再說了

咩理論黎 down game 4K 影相 佢d硬件同6S一樣 點解用唔到128? mon細 d相會細d咩

講緊個人意見
本身64 都會淨20-30
冇se2

不要再說了

講緊個人意見
本身64 都會淨20-30

我64幾部都冇位
依個update仲乜撚野 gay cook on9?變色 改iPad pro9.7就當交貨?!

我都好爭札

依個spec依個價如果係7.9"我會狗衝嘅
9.7"就到時去apple store撚下考慮下

今次iPad我覺得係ok既
有好多人唔介意個mon
比如PS4咁 slim同pro都好多人揀slim

mon, 厚度

其他都冇咩所謂
個mon真係唔得
但睇Air真係差好多

買黎打機ok

佢好可能會唔知換左

爸: 點解咁快既部野

最搞笑係擺到明叫你地Air 2唔洗換機

巴打諗住放幾錢想收舊ipad
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞