[月經] iOS集中討論區 (10) TP-link,不了

1001 回覆
11 Like 0 Dislike

有無人試過知點搞
S0 3.1.1
本身用緊6+ MacBook Air ipad4,係咪應該換new ipad算,驚又好似6+咁過多2年會lag到爆

你當一部機嘅壽命係三年嘅話,真係乜都返晒黎
更新完個iTunes之後 開唔翻
本身用緊6+ MacBook Air ipad4,係咪應該換new ipad算,驚又好似6+咁過多2年會lag到爆

6plus本身係伏姐

呢部同pro一樣 2GB RAM 唔會死咁快 要死一齊死
原來第一頁check battery app 條link 死左
原來第一頁check battery app 條link 死左

下次換 同埋閃魔都要換
Ip7最後係紅黑定紅白?
紅黑好撚型
唔知8有冇呢
實物好一般下...

https://www.youtube.com/watch?v=1NecJBNozBQ

如果係紅黑 我會扯扯地 紅白

Hey Bro

咁樣可能炒得高d

重炮巴
TP link苦主揮手區

係屋企update appstore apps仲慢過384kbps#

咁誇?

我都係咁 得0.18mbps

Tplink archer C7

信牙石,得永生

信bb500/1000
屌 點解部9.7pro舊電咁撚廢 明明用得仲少過Air1
但係battery life睇 粒電仲少%過Air 1
Air1仲有98-99
但pro已經92-93

唔可以作準 用多d 可能升返呢

同一部機 1500~1600 利 se

我們的太陽

jm9

6plus本身係伏姐

都係4gb ram好
老老豆豆 New ipad 2017 幾多ram先

我估1 ram

咁你買啦
好撚驚中1GM RAM

利申用左mini 2 三年

6s 都2gb 啦
Clips 兼容 iPhone 5s 或更新的型號、iPad Pro、iPad (第 5 代)、iPad Air 或更新的型號、iPad mini 2 或更新的型號及 iPod touch (第 6 代),並須使用 iOS 10.3 或更新的版本。

???

6plus本身係伏姐

6plus 1gb ram

下次換 同埋閃魔都要換

我向來反閃魔既

6plus本身係伏姐

都係4gb ram好

實物好一般下...

https://www.youtube.com/watch?v=1NecJBNozBQ

Hey Bro

咁樣可能炒得高d

重炮巴

BB 最近好似好靜咁
實物好一般下...

Hey Bro

咁樣可能炒得高d

重炮巴

BB 最近好似好靜咁

ViuTV 岩岩播佢套荼蘼

6plus本身係伏姐

都係4gb ram好

太大太重
Clips 兼容 iPhone 5s 或更新的型號、iPad Pro、iPad (第 5 代)、iPad Air 或更新的型號、iPad mini 2 或更新的型號及 iPod touch (第 6 代),並須使用 iOS 10.3 或更新的版本。

???

iPad 5

6plus本身係伏姐

都係4gb ram好

太大太重

我差唔多日日拎出街
所以重量好重要
iPad is available to order beginning Friday, March 24, from http://apple.com and starts delivering to customers and arriving next week in Apple Stores, through select carriers and Apple Authorized Resellers (prices may vary) in the US and more than 20 countries and regions, including Australia, Canada, China, France, Germany, Hong Kong, Italy, Japan, Mexico, Netherlands, Spain, Sweden, Switzerland and the UK. Denmark, India, Mexico, Norway, Russia, Turkey and other countries and regions will follow in April. Brazil, Taiwan and other countries and regions will follow in May.

有啟示
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞