[月經] iOS集中討論區 (10) TP-link,不了

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
Apple員工都唔知新ipad幾時返貨
Btw,apple store係咪可以用education offer?

岩岩問左
聽朝

其實IPAD多唔多人搶架 我想收工先去買

之前air 1/mini 4/pro 9.7都係第一日買
唔洗朝早撲
就咁行入apple store/連鎖電器鋪都買到
不過今次咁平唔知會唔會多啲人搶
Btw,apple store係咪可以用education offer?

岩岩問左
聽朝

我都係啱啱問
個staff on99

個個staff可能都係一知半解
求其up啲嘢當答左

岩岩問左
聽朝

唔洗朝早撲

iPad base model 都搶唔係掛
Reddit 有 Apple 員工講

iOS 10.3 好快會推出

但警告如果你只有 iPhone 一部蘋果機

要小心考慮開唔開 2 Factor Authentication

(iOS 10.3 setup 個陣會叫你開)

iCloud account 2 step verification?
有冇熱線問有冇貨? 揾唔到
Reddit 有 Apple 員工講

iOS 10.3 好快會推出

但警告如果你只有 iPhone 一部蘋果機

要小心考慮開唔開 2 Factor Authentication

(iOS 10.3 setup 個陣會叫你開)

iCloud account 2 step verification?

唔係一早已經叫開啦咩
之前都有叫我開過
有冇唔係iphone7嘅用beatsx

6splus

6s

你地係咪升左ios10 我仲係5s 9.幾 會唔會唔多抵買咁

6splus

6s

你地係咪升左ios10 我仲係5s 9.幾 會唔會唔多抵買咁

5s可以升10.3

6splus

6s

9.幾照用都得喇
同普通藍牙冇分別
Edu offer 可係apple store門市用?

岩岩問左
聽朝

唔洗朝早撲

iPad base model 都搶唔係掛

多左人話抵買
唔知佢地會唔會真係買

做乜鳩
感覺啲design返返八九十年代

做乜鳩
感覺啲design返返八九十年代

新專利
新se幾時有現貨

6splus

6s

9.幾照用都得喇
同普通藍牙冇分別

咁去搵下邊間最平入手先

6splus

6s

5s可以升10.3

想keep住9
10 個notification center好核突
其實紅色係咪任買
我阿哥今日去cwb問話有嘅
其實紅色係咪任買

Ipad洗唔洗I reserve
其實紅色係咪任買

唔通個精靈fake我阿哥
啱啱睇要ir
其實紅色係咪任買

不意外
Edu offer 可係apple store門市用?

可以 利申上年幫人買macbook iPad pro 再加自己一部9.7
其實ipad pro仲可以點改善
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞