[月經] iOS集中討論區 (10) TP-link,不了

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
New iPad 2017 重過air 2?
冇se2

不要再說了
2588呢個價真係幾吸引,對於仲用緊mini2嘅我
有無人仲用緊9.3.2

5s
新iPad 懶人包

你就當馬屌驢得騾

Air 1 嘅重量,厚度
Air 1 嘅 Screen

Air 2 嘅 Touch ID
Air 2 嘅 鏡頭
Air 2 嘅 wifi/4G

iPhone 6S 嘅 A9 處理器

翻新機 嘅 價錢

$2,588 32GB 起 真心好好好抵玩
依家入Apple Refurbish 店, Air 2 16GB 都要 $2,538

我地呢啲著重spec 嘅未必啱,但正如樓上師兄:
買比兩老
家中細路

打下機睇戲 A9 卓卓有餘

2,588 入手價 iPad 亦應該秒殺晒其他 Android tablets

2588 真係抵
不過7.9 岩岩好
冇se2

不要再說了

叫做抵玩咗,其實se無得年年更新都好正常,此終唔係最賺錢既機
冇se2

不要再說了

加返做4288
Apple 官方係叫呢部 iPad 做...... iPad 5th Gen

iPad, iPad 2, the new iPad (3rd Gen), iPad 4, iPad 5

iPad 4 同 5 中間有 iPad Air, iPad Air 2

但可能佢地覺得個名唔好,切掉重練

我想要mini5呀

想換 8.1.2連登都裝唔到 不過一升就會lag
32gb又唔太夠用 128個價錢又過唔到心理關口
最大問題係部機行得走得

係囉,但mini 2又好似夠用,係想換下大mon
肯定發佈會出勁好多iPad pro

唔好咁勁好嗎
果部iPad 係咪Air2嚟?, 但係行A9嘅

Air 1+ touch id +A9cpu

呢部邊方面差過air2?

mon, 厚度

係囉,但mini 2又好似夠用,係想換下大mon

要換都會128GB啦
好驚有大moon 就會瘋狂down apps
新iPad 懶人包

你就當馬屌驢得騾

Air 2 嘅 鏡頭

翻新機 嘅 價錢

依家入Apple Refurbish 店, Air 2 16GB 都要 $2,538

買比兩老
家中細路

2,588 入手價 iPad 亦應該秒殺晒其他 Android tablets

An Tab真係收晒皮
玩左2年幾 今時今日手上部air2 依然未落後過

太抵玩 性價比太強

唔洗換 佢係比Air1或以下果d 同埋新手買

想換 8.1.2連登都裝唔到 不過一升就會lag
32gb又唔太夠用 128個價錢又過唔到心理關口
最大問題係部機行得走得

10.3順
果部iPad 係咪Air2嚟?, 但係行A9嘅

Air 1+ touch id +A9cpu

呢部邊方面差過air2?

mon, 厚度

其他都冇咩所謂
個mon真係唔得
用慣Pro 9.7睇Air2還好
但睇Air真係差好多
有無人仲用緊9.3.2

9.32 6仔
有無人仲用緊9.3.2

5s

Ip6 9.2.1
新iPad 懶人包

你就當馬屌驢得騾

Air 2 嘅 鏡頭

翻新機 嘅 價錢

買比兩老
家中細路

An Tab真係收晒皮

iPad已經唔可以叫秒殺An Tab
而係根本冇An Tab可買
可能要等Chromebook support番An Apps先有啲機
moon貼唔用閃魔用咩
新IPAD MON縮左水
冇左
全平面壓合顯示器
防反光塗層
iPad 3rd gen + Mini 1st gen用家表示終於可以平平地換走兩件雞肋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞