[月經] iOS集中討論區 (10) TP-link,不了

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
屌ipad個價咩事
我早排買air2 128gb都係36xx

128gb黎講其實你唔算買貴左好多
半個月前先入手咗部iPad mini 2 ...

2017年仲買2013年出嘅IPAD

佢都行得好快呀哈哈
佢會唔會出SE 2呢
心思思緊睇吓佢會唔會出iPhone 8/SE 2
有啲想用返細機,
但又好想睇佢十週年咩玩法
屌ipad個價咩事

點解除左粒u之外 新ipad好似冇咩分別
仲少左d air2既功能
屌ipad個價咩事

係呀
air2除左慢啲之外
其實比新ipad更輕更薄
mon更加好
所以我唔覺得你買錯左
屌ipad個價咩事

係呀
air2除左慢啲之外
其實比新ipad更輕更薄
mon更加好
所以我唔覺得你買錯左

好yeah
當時買完先知就出新ipad仲唔開心左一陣
本身想買ipad air 2黎睇片 聽到有新ipad 就等埋先
而家唔知買邊部好 仲要平d
iPad 7th gen個30g係邊度黎
其實唔計粒U mini4的spec仲好過佢

頭先睇好似唔係呢個價?

係喎,頭先好似 $3788
而家 $3088 個價錢正常好多
有冇人知幾時出 10.3
Se 64 邊到仲有得買

橫掂又冇左14日退貨

我都搵緊黑色 見到fortress 有150$回贈

頭先睇好似唔係呢個價?

應該係set錯價

頭先睇好似唔係呢個價?

比多$300有9.7"
媽呀點揀呀!
其實點解cellular 版嘅iPad 後面頂部會係黑色 我成日以為係用黎放sim卡
Se 64 邊到仲有得買

橫掂又冇左14日退貨

我都搵緊黑色 見到fortress 有150$回贈

信用卡回贈$150?
新ipad係咪air2 a9版?

頭先睇好似唔係呢個價?

比多$300有9.7"
媽呀點揀呀!

一粒A8 一粒A9 你話呢

利申 等緊iPad mini 5
出面整過嘅iphone 係咪冇得用換錢買新機?
仆街了
岩岩用用下電話發現電量一直維持21%(keep住用緊手) 應該有成半個鐘以上了
之後發現有啲唔對勁 於是充電
點知咩反應都冇

如圖 其實充緊電

利申:買左3個月的iphone7 之前用iphone6都試過
仆街了
岩岩用用下電話發現電量一直維持21%(keep住用緊) 應該有成半個鐘以上了
之後發現有啲唔對勁 於是充電
點知咩反應都冇

如圖 其實充緊電

利申:買左3個月的iphone7 之前用iphone6都試過
Mac OS PB8
簡單講
Air2 靚啲
iPad 5 快啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞