[月經] iOS集中討論區 (10) TP-link,不了

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
部iPad Air 2差唔到電。係Apple store睇過話整唔到,過左保養無得保,可以買過部新。藍精靈話可以試下去街舖整,但因為差電個塊嘢痴住塊底板,有可能手工唔好整得仲衰。想問各位巴打有咩建議? 依家部iPad好似吊緊鹽水,一無電就玩撚完

又有藉口買pro

Pro 9.7

iPad 5
部iPad Air 2差唔到電。係Apple store睇過話整唔到,過左保養無得保,可以買過部新。藍精靈話可以試下去街舖整,但因為差電個塊嘢痴住塊底板,有可能手工唔好整得仲衰。想問各位巴打有咩建議? 依家部iPad好似吊緊鹽水,一無電就玩撚完

又有藉口買pro

父母佢哋用,唔想晒太多錢買過部,而且pro對佢哋黎講無咩需要
咩係air gap

玻璃同LCD之間

又有藉口買pro

Pro 9.7

iPad 5

但係部舊既點處理好?

又有藉口買pro

父母佢哋用,唔想晒太多錢買過部,而且pro對佢哋黎講無咩需要

老人家用咁iPad 5啱晒啦
邊到仲有得買air 2

又有藉口買pro

Pro 9.7

iPad 5

但係部舊既點處理好?

趁佢仲有電拿拿聲拎去d收機鋪放左佢

又有藉口買pro

Pro 9.7

iPad 5

但係部舊既點處理好?

趁佢仲有電拿拿聲拎去d收機鋪放左佢

去先達

咁誇?

我都係咁 得0.18mbps

Tplink archer C7

信牙石,得永生
[ig]https://na.cx/i/46Q2rsP.jpg[]

netgear

咩機
我iphone6得200幾mb

iPad Air 2
我6仔測都係得200M,粒chip去唔到咁快
屌 點解部9.7pro舊電咁撚廢 明明用得仲少過Air1
但係battery life睇 粒電仲少%過Air 1
Air1仲有98-99
但pro已經92-93
就黎一年又唔夠80%去換電
Air1仲有98-99
但pro已經92-93

唔可以作準 用多d 可能升返呢
http://www.techbang.com/posts/21540-ipad-air-2-review?page=2
搵返個mon係無咩反光果陣就差唔多嘅
Air1仲有98-99
但pro已經92-93

唔可以作準 用多d 可能升返呢

我平時都叫人只供參考 但92%真係有d過分

Air1我JB左裝晒tweak仲好順 舊電又大d 解埋lowpower mode出黎 同埋強制splitview兩隻game
好似仲用得爽過部pro

我們的太陽
點樣將whatsapp聯絡人果個位較返出黎?
老老豆豆 New ipad 2017 幾多ram先

我估1 ram

我估1 ram

a9點都應該2gb ram

我估1 ram

2gb
1gb ram點行多工呀

我估1 ram

2gb

對於無ipad既人黎講 哩部真係狗衝得過 除非1gb ram

我估1 ram

2gb

對於無ipad既人黎講 哩部真係狗衝得過 除非1gb ram

冇可能1gb
買新Ipad定mini好
主要平時返學睇notes 得閑睇下片
32GB夠唔夠做
買新Ipad定mini好
主要平時返學睇notes 得閑睇下片
32GB夠唔夠做

新iPad 啦, 2588好抵玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞