[月經] iOS集中討論區 (10) TP-link,不了

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
買新Ipad定mini好
主要平時返學睇notes 得閑睇下片
32GB夠唔夠做

新iPad 啦, 2588好抵玩

agger
32GB夠唔夠做

用埋教育discount 2428
是咪可以去門市用
32GB夠唔夠做

是咪可以去門市用

可以 但部野25先有 門市唔知會唔會即刻有
部iPad Air 2差唔到電。係Apple store睇過話整唔到,過左保養無得保,可以買過部新。藍精靈話可以試下去街舖整,但因為差電個塊嘢痴住塊底板,有可能手工唔好整得仲衰。想問各位巴打有咩建議? 依家部iPad好似吊緊鹽水,一無電就玩撚完

又有藉口買pro

Pro 9.7

iPad 5

但係部舊既點處理好?

趁佢仲有電拿拿聲拎去d收機鋪放左佢

港島有無咩收機舖好介紹?我唔係父母身邊驚佢哋畀人呃
32GB夠唔夠做

是咪可以去門市用

按過往經驗
iPad係冇人搶
第一日就買到

利申Air 1/Mini 4/Pro 9.7都係day 1買
32GB夠唔夠做

是咪可以去門市用

按過往經驗
iPad係冇人搶
第一日就買到

利申Air 1/Mini 4/Pro 9.7都係day 1買

我記得Air2金色炒左幾日 好似係
clips幾時出?
clips幾時出?

同ios10.3一齊(好似係
32GB夠唔夠做

是咪可以去門市用

按過往經驗
iPad係冇人搶
第一日就買到

我記得Air2金色炒左幾日 好似係

只係因為佢係金色
好撚驚中1GM RAM

利申用左mini 2 三年
好撚驚中1GM RAM

1gb點多工
clips幾時出?

同ios10.3一齊(好似係

好撚驚中1GM RAM

1gb點多工

1GB唔比開splitview 要Jailbreak unlock

冇可能1GB
如果係咁SE都1GB啦
diu LIHKG iPad用得好辛苦
mini2都唔知換唔換好
想問一下
手機顯示可用空間只有2GB
但ITUNES顯示有10GB
係唔係緩存檔影響?係既話可以點搞?
利申:10.2.1未J
好撚驚中1GM RAM

1gb點多工

1GB唔比開splitview 要Jailbreak unlock

冇可能1GB

原來係咁
唔該大家
紅白機雖然冇紅黑咁吸引
不過都幾靚呀睇ipod touch
不過10周年想睇佢9月有咩新花臣
想問一下
手機顯示可用空間只有2GB
但ITUNES顯示有10GB
係唔係緩存檔影響?係既話可以點搞?
利申:10.2.1未J

已解決問題,搵左個大檔案DL就搞掂
Clips 兼容 iPhone 5s 或更新的型號、iPad Pro、iPad (第 5 代)、iPad Air 或更新的型號、iPad mini 2 或更新的型號及 iPod touch (第 6 代),並須使用 iOS 10.3 或更新的版本。
Clips 兼容 iPhone 5s 或更新的型號、iPad Pro、iPad (第 5 代)、iPad Air 或更新的型號、iPad mini 2 或更新的型號及 iPod touch (第 6 代),並須使用 iOS 10.3 或更新的版本。

iPad 5
有冇巴打升左ios 10.3 beta 7 打機個陣 有通知黎個陣個通知動畫會lag!? 我用緊 iphone 6s
豐澤 話仲有得訂ip se 64
WhatsApp 跪低

垃圾

佢都知個新功能垃圾,冇人用 抄襲狗facebook

但係佢放左落FB msg度

冇裝呢舊垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞